גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    מירי
    19/08/2011

שלום רב

אני לוקחת מזה שנה גלולות לצורך טיפול בתסמינים של שחלות פוליציסטיות. עד לפני חודשיים לא הייתה כל בעיה ,הרגשתי מצויין,הבדיקות היו תקינות וכו...

בחודשיים האחרונים אני חשה חולשה רבה וחלה עליה פתאומית של כולסטרול וטריגליצרידים. לא השתנה שום דבר באורח החיים או באכילה שלי.
    לאור התלונות נשלחתי לבדיקות מקיפות והכל נמצא תקין - בלוטות,הורמונים,כבד,אין חסר בויטמינים וכו...

קראתי קצת באינטרנט והבנתי שלקיחה ממושכת של גלולות יכולה לגרום לכל מיני תופעות ביניהם החולשה שאני חשה ועליה בשומנים ללא קשר לאכילה.

שאלתי היא באיזה סוג תזונה עליי להתמקד כאשר אני לוקחת גלולות?
    האם יש צמחים,תוספים שמומלץ לקחת?
    האם כדאי להימנע ממאכלים מסויימים ?
    המטרה שלי היא תזונה שתשאף לתקן את ה"נזק" שגורמות הגלולות שאותם כרגע אינני מעוניינת להפסיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    26/08/2011

מירי שלום רב,
    המקרה אותו את מתארת הוא מורכב. מציעה לך להגיע לאבחון נטורופתי ע"מ להתאים לך טיפול אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

08/09/2011

מירי שלום רב,
    אכן גלולות עלולות לגרום לעליה בשומנים ובכולסטרול. גלולות נחשבות למייצרות רדיקלים חופשיים מאוד חזקות. רדיקלים חופשיים עלולים לגרום לעייפות, תשישות, ירידה במצב הרוח, נטייה לחלות לעתים תכופות וכו'.
    המלצתי היא ליטול קומפלקס ויטמין B באופן קבוע בעת נטילת הגלולות וכן קומפלקס של נוגדי חמצון (להשיג בבתי הטבע).
    הקפדה על שתית מים נאותה והפחתת הסוכרים והמתוקים.
    בריאות שלמה
    ד"ר גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו