תפריט על פי סוג דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט על פי סוג דם
    יפית
    27/11/2011

שלום לכולם,

זה זמן רב שאני שומעת על תפריט תזונה המבוסס על סוג הדם. אני מאוד מעוניינת לשמוע פרטים נוספים על נושא זה. כרגע מה שידוע לי זה שנטורופתים יכולים להרכיב תפריט שיתאים לכל אדם בהתאם לסוג הדם שלו... איך ניתן לקשר בין סוג הדם למזון?

סוג הדם שלי הוא A... אשמח לדעת, מהם המזונות שעליי לאכול ומהם המזונות שעדיף שלא אוכל?

אודה לתשובתכם,

יפית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט על פי סוג דם

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה...

יפית
    28/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה לפי סוג דם

מילה יופה
    06/12/2011

הי,
    הרפואה הטבעית לפי סוג הדם מבוססת על ההנחה שהקוד הגנטי איתו נולדנו קובע אילו מזונות יועילו לגופנו ויבריאו אותנו, וממה מומלץ להימנע על מנת למנוע מצבי חולי. סוג הדם מהווה קוד גנטי שמעיד על תכונות גופניות שונות כגון פעולת העיכול, חומציות ברקמות, רגישות חיסונית ונטייה לתגובה אלרגית כלפי מזונות שונים.
    לצערי זוהי גישה שנמצאת קצת רחוק מהמיין סטרים הנטורופתי הקלאסי..

שיהיה בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו