אומגה 3 ax בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 ax בהריון
    אביבית
    18/02/2012

האם מותר לקחת אומגה 3 ax בהריון על אף היותה מופקת מצמח המרווה? בחנות הטבע המליצו לי עליה ואז קראתי שהיא אומנם צמחית אבל מופקת מצמח המרווה שלמיטב זכרוני אסור בהריון.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 ax בהריון

הוספת תגובה

• אומגה 3 ax בהריון - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    18/02/2012

שלום אביבית,

כמה נורא בעיני הטרנד של מכירת תוספים ללא תשאול אישי.
    עם כל היעילות הרבה של תוספי תזונה לבריאות אם הם לא מותאמים אישית לאחר תשאול מעמיק בקליניקה יכול גם לגרום לנזק. איני מכירה את ההיסטוריה הבריאותית שלך ואת מצב הריונך כדי להמליץ לך האם לקחת את התוסף או לא.

כדי לקבל אומגה 3 בצורה הבטוחה ביותר אני ממליצה לך לצרוך מהמזונות הבאים:

אבוקדו, זרעי פשתן, עלים ירוקים, אגוזי מלך, ומינון סביר של אצות 2-3 בשבוע.

אם את מעוניינת לקבל הדרכה פרטנית לתוספי תזונה אני מאד ממליצה לך להגיע לטיפול מסודר בקליניקה.

אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקני אותי אם אני טועה

אביבית
    20/02/2012

אבל זה בסה"כ אומגה 3, זו שמומלצת גם ע"י רופאי משפחה.
    זה לא שאני לוקחת מגנזיום או סידן או כל מיני תוספי תזונה שלקחתי בעבר בהתאמה אישית של נטורופטית. לא תיארתי לעצמי שזה כה חמור כפי שאת מתארת.
    האם את נגד אומגה 3 בכמוסות? אני מצטערת פשוט באמת לא הבנתי את תשובתך. (אני לא צינית חלילה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקני אותי אם אני טועה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    20/02/2012

זה לא סך הכל אומגה 3. איני מכירה את ההריון שלך ואת המצב הבריאותי שלך כדי להמליץ לך. זה שיש המלצה גורפת לנטילת אומגה 3 זה לא אומר שהתוסף מתאים לכל אחת. שלא נדבר על כך שאיני ממליצה לקחת תוספי אומגה 3 מדגים מחשש להימצאות כספית.

אומגה 3 יכולה לעזור במקרים רבים אך יכולה גם להזיק כמו כל תוסף שלא נלקח בהתאמה אישית, כי כאמור איני מכירה את ההריון שלך כדי לתת לך המלצות.

אולי נטורופת/ רופא אחר כן ימליץ לך מבלי להכיר אותך אך זו בהחלט לא גישתי.

לשיקולך יקירה הריון קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו