מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוי רעליםמירי07/03/2012
מקווה שהגעתי למקום הנכון...
רציתי לשאול, איך בדיוק מבצעים ניקוי רעלים מהגוף? לאלו רעלים בדיוק מתכוונים? כי הדבר היחיד שעולה לי בראש זה כמו השתייה כמו קולה וכדומה... לאלו רעלים עוד מתכוונים?
אני שואלת את זה כי לאחרונה אני שומעת הרבה את המושג הזה.. אז אשמח לקבל הסבר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי רעלים - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין12/03/2012שלום מירי,
ניקוי רעלים מקצועי צריך להעשות על ידי נטורופת/ית מנוסה.
יש לבצע תשאול ואיבחון מסודר, להביא בדיקות דם ורק לאחר מכן הנטורופת/ית מחליט/ה האם האדם מסוגל לעבור ניקוי מבחינה בריאותית לא לכולם זה מתאים. לפעמים עדיף לעבור תהליך עדין וארוך יותר. אך תמיד ולכל אדם מומלץ לאכול בריא יותר. ההבדל הוא רק בהתאמה האישית.
באיזה רעלים מדובר?
רעלים מהמזון: חומרים משמרים, חומרי טעם וריח, עודפי סוכרים, שומנים רווים, מתכות כבדות כמו כספית, רעלים מהסביבה כמו עשן המכוניות, סיגריות, ועוד ועוד ועוד.
ניקוי מקצועי שלא גורם נזק לגוף יבוצע לפחות שלושה חודשים ואחריו האדם ישמור על אורח חיים בריא הכולל שמירה על תזונה בריאה.
המטרה בניקוי היא גם להזין את הגוף בויטמינים ומינרלים.
אדם שביצע ניקוי רעלים וחזר להרגליו הישנים לא עשה דבר כיוון שהגוף יחזור לקבל רעלים שישפיעו לטווח הארוך על הבריאות.
אז המלצה שלי, אם את מתעניינת בנושא, בצעי זאת בצורה בטוחה ומקצועית ולא על דעת עצמך (כמו שרבים עושים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי רעלים - תגובה - תגובה
12/03/2012אני עם נטלי, ניקוי אינו דבר של מה בכך. יש לקבל ליווי של איש מקצוע ולהתאים הניקוי באופן אישי.
אגב, זהו הזמן לתהליכי ניקוי רעלים ובפתח האביב המגיע.
בריאות שלמה
ד"ר גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי רעלים
נועה14/03/2012אני עברתי ניקוי רעלים אצל הנטורופתית שלי והיא הסבירה לי גם שבגלל שאנחנו מקיימים אורח חיים שלרוב חושף אותנו לכמויות גדולות של חומרים מלאכותיים ומזהמים נוצרת מעמסה על הגוף ובעיקר על הכבד, מעמסה זו עלולה לגרום למיגרנות, אלרגיות ועוד.. בעצם תהליך ניקוי הרעלים עוזר לנקות את הגוף מאותם מזיקים. היא נתנה לי לקחת אבקת מזונות ירוקים של סולגאר שעוזרת לנקות את הכבד ובכלל את הגוף ותורמת להרגשה הכללית במשך היום ולאורך זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי רעלים - תגובה
14/03/2012כן כן
מוצר חביב ביותר אבל מאוד בסיסי
ולא שלם או מחליף ייעוץ מקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)