לחם מתאים לסוג דם A

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחם מתאים לסוג דם A
    איריס
    15/04/2012

בזמן האחרון אני מתעניינת בתזונה לפי סוג דם. ניסיתי לקרוא באתר של דר דאדאמו, אבל לא כל כך הבנתי - מצד אחד כתוב שלסוג הדם שלי, סוג A, לא מומלץ גלוטן, ומצד שני , יש שם מתכונים ללחמים של שיפון או קמח אורז, שמוסיפים להם גלוטן.
    מכיוון שאני מאוד אוהבת לאכול לחם, ולאפות אותו בעצמי בבית, אודה לכם אם תכוונו אותי לאיזה קמחים בדיוק מותר לי להשתמש (הבנתי שמקמח שיפון לבד אי אפשר ליצור לחם), או אם יש קישור לאתר עם מתכונים מהימנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחם מתאים לסוג דם A

הוספת תגובה

• לחם מתאים לסוג דם A - תגובה

30/04/2012

איריס שלום רב,
    תזונה לפי סוג הדם היא תורה מעניינת. חשוב להבין כי אין דרך ריפוי אחת נכונה וכי כל שיטה, טובה אשר תהיה, איננה מתאימה לכולם ובוודאי שלא באופן מוחלט.
    בעבודתי ישנה התייחסות גם לסוג הדם, אבל בהחלט לפרמטרים נוספים ומגוונים. המלצתי היא לקבל הכוונה מקצועית בנושא ולא לעבוד לפי שיטה שלא בטוח מתאימה לך.
    בכל אופן, לענין סוגי הדם והלחם המתאים ל- A, לחם שיפון או כוסמין. ניתן לשלב בין השניים וחשוב לדעת כי לשני סוגי קמחים אלו רמת הגלוטן היא נמוכה באופן טבעי.
    ניתן באפיה ביתית לשלב ביניהם ביחס 40% מכל אחד ולהוסיף קמח חיטה מלאה (לא טופח) 20%.
    בריאות שלמה
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו