תפקודי כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפקודי כבד
    אילן
    12/07/2012

אני סובל ממספר בעיות הקשורות, כניראה לתפקודי כבד. נטיה לחטוף דלקות גידים, כולסטרול כללי מעט גבוה:220, HDL: 44 למרות שאני רזה ומקפיד על תזונה טובה. כמו כן, צבע העור מתחת עיני כהה. פטריות בציפורני רגליים בעבר, שטופלו ע"י פורמולה צמחית. האם סימנים אלו אכן מצביעים על בעיה בתפקודי כבד? האם בדיקות דם יכולות להראות בעיה? ומה נטורופטיה יכולה להציע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפקודי כבד

הוספת תגובה

• תפקודי כבד - תגובה

12/07/2012

אילן שלום,
    הנטורופתיה יכולה לסייע עד מאוד בטיפול כולל אשר יאזן את בריאות הגוף עם התייחסות גם לפן הרגשי.
    כפי שנוכחת לדעת, צמחי מרפא יכולים לעזור במחלות שונות ומגוונות, כל שכן בבעיות מהסוג שתיארת.
    באופן כללי, כולסטרול 220 אינו סימן לדאגה. הסימנים מתחת העיניים יכולים להעיד על חוסר איזון באיברים שונים- כבד, כליות וכו,.
    חשוב להגיע לאבחון שלם שיאפשר לי להבין מה קורה ומשם יהיה קל יותר לטפל בך.
    בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקודי כבד - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    01/08/2012

כל מה שאתה מתאר מראה על בעיה שכנראה קשורה לחוסרים תזונתיים ועודף רעלים שנגרמו מתזונה לקויה וכעת גורמים לדלקתיות בגוף.

לפעמים תזונת העבר גרמה לבעיות שרק מעבר לתזונה בריאה יותר לא תפתור, אלא רק טיפול מקיף הכולל תזונה ושימוש באנטיאוקסידנטים חזקים כמובן בהתאמה אישית.

חשוב לבצע בדיקות דם מקיפות, ובדיקת אולטרה סאונד לכבד ולהגיע איתן לאיבחון והתאמת טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו