יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ
    יעקב
    18/08/2012

בן 57 בריא ללא מחלות רקע לא מעשן לא שותה משקאות חריפים לפני שנתיים התגלה אצלי סרטן הערמונית ממוקד טופלתי על ידי ניתוח והקרנות כעת מצבי יציב לא מקבל כל טיפול רק מעקב בבדיקות דם כולסטרול כללי 240 LDL 160 HDL50 טרגליצרידים 125 יש לציין שתשובות אלה קימות כבר 10 שנים ללא טיפול תרופתי לאחר התייעצות עם קרדיולוג עושה הליכה 5 פעמים בשבוע 50 דקות כל יום כעת נוטל אומגה 3 +פרוסטה גראד +ליקופן 10 מ,ג+פטריה מיטאקי שותה כל יום כוס מיץ רימון שותה תה ירוק 2 כוסות ליום מוסיף כל יום כף כורכום יש לי סוג דם B+ ורציתי לשאול אם יש לכם דברים נוספים להוסיף או לעשות סדר בנתונים שהזנתי?

שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

• יעוץ - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    22/08/2012

שלום יעקב,

סרטן ערמונית לא סתם נוצר - יש לכך סיבות ומה שאני מציעה זה לבדוק אותן ואז לטפל בהתאם.

ממה שאתה כותב אתה אכן פועל למען בריאותך אך לא נראה כי ביררת את שורש הבעיה.

אני מאד ממליצה על פגישת איבחון שכזו, בירור תזונתי בעיקר ובניית תוכנית טיפול מותאמת אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו