אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    אוריאל
    27/08/2012

שלום.. אני אוריאל בן 21 ואני סובל מאקנה. יש לי אקנה בערך מגיל 15 טופלתי במלא משחות מסופר פארם במשך כמה שנים ואחרי זה עברתי למינוציקלין 50 מ"ג במשך חצי שנה, עדיין היו קצת פצעים אבל פחות מלפני הטיפול. עכשיו יש לי כל פעם פצעים שיוצאים ונעלמים כל כמה זמן ויש גם ציסטות. האם ע"י טיפול נטורופתי אפשר לטפל בבעיה הזאת? כמה זמן זה הטיפול? והאם זה טיפול שעושים פעם אחת ונעלם האקנה (במשך כמה חודשים) או שאני צריך לעשות את הטיפול כל החיים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה

נועה
    31/08/2012

אני אישית סבלתי מאקנה ופניתי לנטורופת שיעץ לי להתחיל לקחת כמוסות של שמן אורגנו פראי הוא טוב לכל מיני זיהומים בעור וגם זיהומים של פטריות למינהן, באופן כללי שמן אורגנו נחשב כאנטיביוטיקה של הטבע והוכח כעוזר ומשפיע.
    לי זה עזר ולכן אני ממליצה לך לפנות לנטורופת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כמה זה עזר לך?

אוריאל
    31/08/2012

זה עזר לך ב100% ולא יוצא לך אקנה בכלל עכשיו? כמה זמן נטלת את הכמוסות האלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

נועה
    02/09/2012

כן, זה עזר לי ולקחתי 2 כמוסות ביום, אבל בכל מקרה ממליצה לך להתייעץ עם נטורופתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• של איזה חברה כדאי לקנות

אוריאל
    09/09/2012

של איזה חברה עדיף לקנות? אני מחפש באינטרנט המלצות ובכל מקום כתוב שרק P73 הוא טוב וכל השאר לא טובים כי הם לא מרוכזים. בשמן של איזה חברה השתמשת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    24/09/2012

שלום אוריאל,

הפצעים הם הדרך של הגוף לפנות רעלים.

יכולות להיות מגוון סיבות להופעת האקנה אך לכולן אותו גורם והוא תזונה לקויה.

לכן הטיפול הוא שינוי תזונתי, כמובן שכדאי לשמור על השינוי לכל החיים כדי לשמור על הבריאות. מומלץ לגשת לאיש מקצוע שיתאים לך את התזונה לאורח החיים שלך ולמה שאת מסוגלת ליישם.

כמו כן יש לבצע בדיקות דם מקיפות בכדי לראות האם יש חוסרים תזונתיים ולגשת לאיש מקצוע שיודע לאבחן את הבדיקות כמו שצריך.

אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו