טיפול נטורופתי ברעד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול נטורופתי ברעד
    מושי
    13/09/2012

אני סובלת ממה שאובחן ע"י נוירולוג כ"רעד ראשוני". הפרעה נוירולוגית שגורמת לרעד בלתי נשלט בראש, בייחוד במצבים שמלחיצים עבורי (אבל לא רק במצבים אלו) והוא חמור במיוחד לאחר ההתעוררות בבוקר. כמו כן אני סובלת מדיכאון ומחרדה. ביצעתי ניקוי רעלים והוצאתי את הסוכרים והקפה מהתפריט. יחד עם זה לא חל שיפור כלל ברעד ובאופן מוזר הוא אף החמיר. האם יש טיפול טבעי כלשהו שאתם יכולים להמליץ לי עליו? (הדבר היחיד מסייע להפחתת הרעד הוא שתיית אלכוהול, או תרופה נגד לחץ דם גבוה, שאינם בריאים ואני מעדיפה להמנע מהם)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול נטורופתי ברעד

הוספת תגובה

• essential tremor

ארז
    15/09/2012

נשמע כמו אבחנה של essential tremor רעד משפחתי שפיר ולא מסוכן.
    באמת שתיית אלכוהול מקלה אך לא מומלץ להרבות, שתייה חברתית באירועים זה בסדר כמובן.
    אני הייתי ממליץ על שמן המפ( שמן זרעי קנביס) 2 כפות ליום ביחד עם 2 כדורי קומפלקס ויטמיני B בצורת הקו אנזימים 50 מ"ג למשך חודש ולבחון שיפור אם המצב השתפר משמעותית להמשיך עם כף אחת ליום של השמן וכדור אחד של ויטמיני B בבוקר עם הארוחה.
    כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נטורופתי ברעד - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    24/09/2012

שלום לך,

לפי גישתי מדובר על בעיה כתוצאה מחוסרים תזונתיים.

אני ממליצה לך לבצע בדיקות דם מקיפות, ולגשת לאיבחון מתאים. לא כל איש מקצוע ידע לאבחן את הבדיקות בצורה נכונה. יכול להיות גם שהרופא לא יתן את כל מה שתצטרכי לכן כדאי ללכת קודם כל לאדם שאת יודעת שמומחה לבעיה זו שייפנה אותך לבדיקות רלוונטיות.

יש כמה דברים שאוכל להמליץ אך לא אוכל לעשות זאת ללא איבחון הבדיקות.

אשמח לעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו