מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאות תכופותmay31/12/2012
שלום, אני סובלת כל החיים מיציאות מרובות מאוד במהלך היום. הדבר חריג ויוצא מגדר הנורמה.
האם יש צמחי מרפא שיכולים לסייע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות תכופות - תגובה
31/12/2012שלום,
יציאות תכופות? על כמה את מדברת? 1-3 פעמים ביום נחשב טוב, נורמלי ואף בריא. אם יותר מכך, האם מדובר בשלשולים? אם לא אז יתכן ומערכת העיכול שלך מאוד יעילה. חסרים המון פרטים בכדי לתת תשובה מספקת.
ישנם צמחי מרפא רבים המתאימים לאיזון מערכת העיכול אבל אני צריך יותר פרטים בכדי לעזור.
בת כמה את?
תדירות היציאות?
מלווה בכאב?
שלשולים/ רגיל/ רך..?
בעיות תיאבון/ עודף/ חוסר משקל?
אחרי שתעני על אלו ניתן יהיה לכוון לטיפול יעיל.
בריאות שלמה
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
may31/12/2012שלום,
אני מדברת על יציאות שזה מינימום שלוש במקרה טוב, בד"כ 6,7 ויכול להיות 10
לא מדובר בשלשול אלא ביציאות שהן רכות.אין כאב. אין בעיות תאבון.
גם לדעתי מערכת עיכול שלי כ"כ יעילה שהיא עברה את הגבולות של היעילות והפכה לבלתי ניסבלת. :)
אני בת 25 , משקל 54
בנוסף, הבעיה מחמירה כאשר אני בלחץ, ויש הקלה עם מזונות מחזקים כמו אורז.
אבל עדין הבעיה קיימת גם כשאני רגועה ואוכלת סדיר, פשוט ככה המערכת פועלת.
תודה להתייחסות.
אשמח לעיצות,
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות - תגובה
07/01/2013ממליץ על שימוש בפרוביוטיקה באופן קבוע- פעמיים ביום.
יש לרכוש מוצר עם כמות נדיבה של חיידקים פעילים.
כמו כן- לתקופה של 6 שבועות הימנעי מירקות ופירות טריים. יש להרבות בירקות מבושלים/ מאודים ואורז חום (מלא).
בנוסף- הימנעי לחלוטין ממתקים ומתוקים.
להרבות בשתיית מים ולהימנע ממשקאות ממותקים.
תעדכני במצבך. אם לאחר תקופה זו לא תראי שיפור, נשמח לעזור לך אצלנו במרפאה.
בריאות שלמה
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)