חוסר איזון הרומונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר איזון הרומונלי
    לילך
    05/02/2013

אני סובלת מהפרשת ייתר של פרולקטין. אובחנתי ע"י אנדוקרינולוג ובאמצעות בדיקת MRI מוח. הווסת שלי לא סדירה וכואבת מאוד.
    הומלץ לי לקחת 0.5 מ"ג קבותרים (דוסטינוקס) באופן שבועי כדרך טיפול. האם יש תחליף טבעי לטיפול בעיה שלי? קראתי על חומר בשם פיקנוגנול שיכול לסייע במקרים של חוסר איזון הורמונלי. האם גם במקרה שלי זה יכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר איזון הרומונלי

הוספת תגובה

• חוסר איזון הרומונלי - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    06/02/2013

שלום לילך,

חוסר איזון הורמונלי יכול להיות מטופל באופן טבעי על ידי שינוי אורח חיים ותזונה.
    לפי הגישה שלי הבעיה הזו נוצרת כתוצאה מתזונה ואורח חיים לקויים ועל כן הטיפול יהיה גם באמצעותם. מה שניתן לקלקל ניתן גם לתקן.

אשמח לעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סבלתי מאותה בעיה

ענבל
    08/02/2013

והובחנתי באמת בעקבות כאבי מחזור קשים מאוד. אני מלכתחילה פניתי לנטורופתית במקום לקחת תרופה ובאמת שיניתי את התזונה שלי ובנוסף אני גם לוקחת תוסף פיקנוגנול של סולגאר. מנסיון אני יכולה לומר לך שאפשר לחיות גם ללא הכדורים אבל את באמת צריכה לקחת החלטה אמיתית ולעמוד בה ולשנות את אורח החיים שלך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה

לילך
    10/02/2013

אם כבר לוקחים כדורים לכל החיים אז באמת עדיף שיהיה טבעי ככה אני חושבת. איזה שינוי בתזונה ובאורח חיים את מתכוונת? את יכולה קצת לפרט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתכוונת

ענבל
    11/02/2013

למניעה מאכילת שומנים צמחיים ואכילה של שומנים טובים כמו דגים, תאכלי הרבה פירות וירקות (במיוחד ירקות ירוקים אבל לא רק), לי היא המליצה להפסיק אכילת מוצרי חלב לחלוטין (אבל זו כבר החלטה שלך) ולהמעיט באכילת בשר וביצים ככל האפשר, להמנע מצריכה מוגברת של קפה, זה בעיקר. לגבי אורח חיים אז היא המליצה לי על פעילות ספורטיבית (אני משתדלת לעשות הליכות שלוש פעמים בשבוע) ומשתדלת להקפיד על 7-8 שעות שינה בלילה - מקווה שעזרתי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו