שילוב תה קמומיל ותה ירוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תה קמומיל ותה ירוק
    רונית
    05/02/2013

שלום רב
    אני חולת במחלה אוטואימונית המשפיעה על השרירים-פיברומיאלגיה.
    בשל סגולותיו הרבות כך כך החלטתי להתחיל לשתות תה ירוק, גם מטעמי בריאות וגם מטעמי תזונה ודיאטה-מערכת העיכול.
    אינני שותה עם סוכר או ממתיקים בשל המחלה, ובכדי לנטרל את המרירות מהתה הירוק, אני משלבת שקיק תה ירוק עם שקיק תה קמומיל שאני אוהבת כל כך.
    העובדות הן:
    1) התה הירוק ידוע כמסייע להגברת חילוף החומרים ושריפת קלוריות לאחר כל ארוחה, סה"כ 5 פעמים ביום.
    2) הקמומיל ידוע כבעל פעילות מרגיעה למערכת העצבים

והנה שתי שאלותיי (סוף סוף)

1) האם פעילותו המרגיעה של תה הקמומיל על מערכת העצבים בעצם סותרת את הגברת פעילות חילוף החומרים שנוצרת מהתה הירוק?
    2) האם עדיף כמוסות או משהו אחר של התה הירוק והאם זה נותן את אותו אפקט וסגולות
    כמו כוס תה ירוק לאחר כל ארוחה?
    בברכה ותודה מראש רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תה קמומיל ותה ירוק

הוספת תגובה

• שילוב תה קמומיל ותה ירוק - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    06/02/2013

שלום רונית,

אין בעיה לשלב מספר צמחים יחד, השילובים רק יכולים להעצים את הפעילות שלהם ולא יכולים לסתור אחד את השני.

איני ממליצה לשתות קבוע מאותם הצמחים כולל תה ירוק.

פיברומיאלגיה ניתן לשקם ואף לרפא במידה ועוברים תהליך טיפולי מותאם אישי באמצעות תזונה ושינוי אורח חיים.

אשמח לעזור לך!

בברכה
    נטלי שוינקלשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו