שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מיכאלה
    18/02/2013

האם נטורופתיה שהיא מבוססת על חומרים נקיים ואורגניים וטבעית יש כוח לפעול כמו רפואה קונבנציונאלית? השאלה שלי נובעת מכך שקיבלתי טיפול נטורופתי של ביוקר, מוצר שנקרא א.ד. 2000 והוא לבלוטת האדרנל וכולל בתוכו WILD YAM וכמו כן ליקוריץ שנחשב טוב לאישה יכול לגרום לטלטלה בגוף? אני שבועיים לאחר טיפול סובלת מגושים של קרישי דם ברחם, הבנתי שזה עלול לעורר ניקוי ואיזון לרחם ולכן זה גרם לכך.
    האמנם יש כוח בצמחים באופן שיכולים גם לגרום לקרישי דם בווסת קשה לצאת ?
    זה מאוד מלחיץ והיה לי הרושם שנטורופתיה היא דבר עדין . אשמח לתשובה והכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה- דילגו עליי

מיכאלה
    19/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

19/02/2013

אורית שלום,
    צמחי מרפא יכולים להיות חזקים ביותר. כמובן שאינם מסוכנים באותן רמות של כימיקלים ולכן עדיין אין פיקוח מספיק מקיף על הרשות לקנות או למכור צמחי מרפא, גם בלי מרשם מנטורופת או תזונאי.
    אינני מכיר את המוצר א.ד. 2000. הצמחים שציינת יכולים לסייע באיזון הורמונאלי וניתנים בד"כ אחרי אבחון המעיד על הצורך בהם.
    לא אמורה להיות תגובת גושים, אלא ההפך.
    אני ממליץ להפסיק את השימוש במוצר זה ולפנות לנטורופת שנתן זאת. במידה וההמלצה איננה מנטורופת, אמליץ לך לפנות לנטורופת מוסמך לקבלת טיפול מתאים.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו