תוספי מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי מזון
    דובשי
    26/02/2013

אני בת 56 נוטלת אלקטרוקסין 100 מ"ג. מאוזנת. גובה 166 שוקלת 77 ק"ג. הייתי אצל נאטורופת כדי למצא דרך לרדת במשקל. לאחר שיחה איתו והסכמה אמר לי ליטול - סידן, ויטמין D, אומגה 3, Q10, כרום (שיעזור לחילוף החומרים) .
    לציין - אני מנהלת אורח חיים בריא ונכון, אוכלת נכון מתאמנת - בסה"כ נראית טוב.
    השאלה - האם כל התוספים הללו נחוצים?
    לא מיותר?
    אשמח לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי מזון

הוספת תגובה

• תוספי מזון - תגובה

28/02/2013

שלום,
    תוספי תזונה הפכו להיות כמעט בלתי נפרדים מחיינו. כיום קשה לקבל דרך המזון בלבד את החומרים החיוניים לתפקודו.
    צדק הנטורופת לתת את הסידן ואת הכרום המסייעים לחילוף החומרים.
    בנוסף, מכיוון שאת נוטלת אלטרוקסין, קיים מחסור בגוף של הורמונים וחומרים מווסתי דלקת, האמורים להיווצר בתהליך תריסיות תקין.
    אומגה 3 וQ10 הם נוגדי חימצון וחשובים לתפקוד תקין של הלב, כלי הדם ומערכת העצבים.
    ממליץ ליטול התוספים במקביל לתזונה בריאה ומאוזנת.
    בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בתת פעילות של בלוטת התריס

גיא
    04/03/2013

תת פעילות של בלוטת התריס מפריע לעבודה תקינה של הגוף ולכן גם לתהליך ירידה במשקל.
    כחלק מהטיפול שאת לוקחת את צריכה לטפל גם בבלוטת התריס

שאר התוספים בהחלט יכולים לעזור אבל מניסיון אישי ושל עוד אנשים רצוי להתחיל מדברים שונים כמו ניקוי הגוף, טיפול בתת פעילות של בלוטת התריס וכמובן תזונה נכונה (פחמימות מלאות, הרבה ירקות, והפחתה מלאה של סוכרים)

רק בריאות:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו