דימומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים
    ש
    05/03/2013

אני לאחר ממצא בשד ולוקחת טומוקסיפן בנוסף אני לוקחת יום כורכום ויום 3 כדורי אומגה 3 של לייטמן עם המינון הנמוך בדיקת קרישיות הדם כל הפרמטרים בטווח הנורמה למעט ה PTT שהוא בערך 100 גבול עליון בכמה חודשים אחרונים יש לי מחזור עם דימומים חזקים מאוד מאוד עד שרופא נשים נאלץ לתת לי כדורים לקרישיות מהירה של הדם דבר שמדאיג אותי שלא יתפתחו קרישי דם , לאחר ניתוח המצב אני חוששת שמא הכורכום או האומגה גורמים לי לדימומים החזקים הללו , חבל לי להפסיק כי הכורכום ממש הציל לי את הברכיים מהדלקות שפקדו אותי מה הצעתך האם להפסיק משהו מהתוספים? או אולי לקחת רק מספר מועט של פעמים בשבוע ואם כן כמה?

תודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים

הוספת תגובה

• דימומים - תגובה

11/03/2013

שלום,
    על פי הנתונים שנתת אין אפשרות שתוספי התזונה הם הגורם לדימום.
    בכדי שאומגה 3 יהיה הגורם עליך ליטול באופן קבוע מספר גרמים כל יום ולמשך מספר חודשים. גם אז אין זה ודאי ש INR ישתנה לרעה.
    הכורכום בכלל לא משפיע על הקרישה. לשתי תוספים אלו השפעה מכרעת על מערכת החיסון ומתאימים מאוד כתמיכה למחלימים מסרטן.
    אני ממליץ בחום להגיע לייעוץ מקיף על יד נטורופת שיתאים באופן פרטני ומדויק את תוספי התזונה עבורך.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו