שיער מלבין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מלבין
    אייל
    13/03/2008

שלום לך.
    אני בן 17 והשיער שלי מתחיל להזהיב (אפילן כמה לבנות ממש)
    אני מממש לא יודע מה לעשות,
    אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם צבעים וכאלה בגילי.
    קיים איזה שהוא פתרון כלשהוא בעולם הנטרופתיה ובכלל שיכול להועיל?
    תוספי תזונה או מה שהוא בסגנון?
    בבקשה זה רק הולך ומדרדר.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מלבין

הוספת תגובה

• שיער מלבין

אייל
    13/03/2008

והאם נטילת הורמון msh עשוי לעזור? (שמעתי על כך שמחזיר את הצבע לשיער או משהוא כזה).
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער מלבין

16/03/2008

אייל שלום רב!
    באמת מדובר במצב בלתי רגיל, בו בחור בן 17 מתחיל כבר את שלב "אובדן" הפיגמנטציה של השיער. לעתים רבות נמצא כי מדובר במצב גנטי, בו נראה כי הדבר נפוץ במשפחה. במצב זה אין הרבה מה לעשות אלא להאיט את התהליך על ידי הזנה נכונה ואורך חיים בריא יותר.
    במצב בו אין נטיה גנטית (ידועה) ניתן יהיה לעזור על ידי מתן תוספי תזונה החיוניים לבריאות השיער. בנוסף, בחשיבה של הרפואה הסינית, נראה כי האיבר האחראי על השיער הם הכליות. חוסר איזון באיבר זה יכול לגרום להאפרה מוקדמת או נשירה.
    חשוב מאוד לחזק הכליות על ידי הקפדה על שתיית מים מאוזנת (ליטר מים ביום לכל 22.5 ק"ג גוף). חשוב להקפיד על אכילה מאוזנת; קטניות, חלבון מן הצומח ומהחי, המון ירקות ירוקים טריים ומבושלים...
    מבחינת תוספי תזונה- בכלליות ניתן להעזר בקבוצת ויטמיני ה- B, האבץ והצורן. יחד עם זאת, על מנת לקבל את הטיפול המדוייק ביותר עליך להגיע לאבחון נטורופתי מלא, לפיו נוכל לקבוע מה כדאי שתיקח.
    לבריאות!
    נ.ב.- ממליץ לא להגיע לנטילת הורמונים, אלא כמוצא אחרון.
    ד"ר גוניק ND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו