אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה
    שלי
    25/04/2013

ערב טוב
    רציתי לדעת האם אלרגיה יכולה להתפתח ככה סתם באמצע החיים? אני בת 50, בריאה בדרך כלל. בתקופה האחרונה התחלתי להרגיש מדי פעם עקצוצים בעיניים, נזלת מימית ושיעול יבש, יש לציין שאני מרגישה טוב וגם הרופאת משפחה סברה שזו סוג של אלרגיה. השאלה ממה זה נובע? ואיך אפשר להקל על התסמינים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

אורטל מגן
    26/04/2013

היי חני,

בהחלט אלרגיה יכולה להתפתח גם באמצע החיים, אך גם ייתכן שמדובר בחשיפה לאלרגן חדש לגוף (למשל כתוצאה משינוי מיקום גאוגרפי, הרגלי אכילה, חילופי עונות וגם אפשרויות נוספות).

כדי לטפל באלרגיה כדאי להתחיל מזיהוי אותו אלרגן שגורם לה.
    מאחר ומדובר בתקופת האביב יכול להיות שזה קשור לרגישות לאבקה צמחית כלשהי. כדי להקל על אלרגיה כזו אין פתרונות קסם פשוטים ומהירים.
    לעומת זאת, אלרגיה למזון ניתן למנוע דרך זיהוי מקור המזון שגורם לה וכמובן הרחקתו מהגוף.

אחת השיטות שקיימות לטיפול באלרגיה היא דרך חשיפה הדרגתית ומבוקרת לאורך זמן, מה שיוצר אפקט דומה לחיסון. בכל מקרה חשוב לעשות זאת בליווי מומחה ולא לבד.

במקרים רבים, אלרגיה גם יכולה להיות קשורה למצב הוליסטי כללי של הגוף, אורח חיים, מערכת חיסון, מצב נפשי ועוד.

תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה באמצע החיים

נאווה
    29/04/2013

אני ובעלי חזרנו לפני חודש מאירופה ותקפה אותנו אלרגיה, ערכנו בדיקות שגרתיות ושום דבר לא הצביע על מחלה או משהו כזה. בכל אופן, התייעצתי עם נטורופת לגבי האלרגיה (שיעול ונזלת מיימית..) והוא המליץ לנו על קוורצטין קומפלקס של סולגאר תוסף מזון טבעי שמטרתו להקל על האלרגיה , היום לאחר שבוע יש שיפור במצבנו , יכול להיות שזה יתאים לך גם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו