גלולות ושיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות ושיער
    דנה
    29/05/2013

שלום, אני בת 27, סובלת מנשירת שיער והתקרחות ניכרת לעין שהולך ומחריף. בבדיקת הורמונים- יש הורמון זכרי גבוה שכנראה הגורם לכך. בנוסף לוקחת גלולות דיאנה במשך שנה שאכן איזנו את ההורמון הטסטוסטרון הגבוה אך אין שיפור לגבי השיער בצמיחתו.
    בבדיקות דם כלליות הכל בסדר, אבץ+ויטמין בי לקחתי 3 חודשים בנוסף, כי בבדיקת דם הראה שיש אבל מעט- ז"א בתחילת הגרף זה הראה התוצאה.
    השאלה שלי: אני מעוניינת להפסיק עם הגלולות כעת כי גם אינני מקיימת יחסי מין ורציתי לדעת אם יש משהו שיכול לשמור על איזון ההורמון הגבוה מלבד גלולות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות ושיער

הוספת תגובה

• גלולות ושיער - תגובה

אורטל מגן
    29/05/2013

היי דנה,
    בוודאי שיש ואף מומלץ.
    צמחי מרפא. ישנם לא מעט צמחים שמאזנים הרמנאלית.
    מציעה לך להתייעץ עם איש מקצוע נטורופת או הרבליסט להתאמת טנקטורה של צמחים.
    ואיזון תזונתי.
    חשוב שהתזונה תהייה עשירה ומאזנת.

בהצלחה
    אורטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ושיער - תגובה

ד''ר יאיר מנדני
    29/05/2013

שלום דנה
    ישנם צמחי מרפא המסייעים באיזון הורמונאלי.. לשם כך צריך אבחון ראשוני בכדי לדעת את המצב הרפואי יותר לעומק ובחינה של הפרופיל ההורמונאלי שלך ולאחר מכן בונים לך פורמולת צמחים המותאמת אישית לשם איזון.

בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו