נפוח לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפוח לי
    ת.
    29/07/2013

הי.אני בת 39.שבוע לפני המחזור אני מרגישה נפוחה אבל בבטן העליונה.כל דבר שאני אוכלת גורם לבטן להראות כבטן שניה, קשה לי להכניסה פנימה וזה מעצבן אותי.אין לי גזים.זה קורה יותר אחרי שתיה, אחרי אכילת דברי חלב (לא אלרגית אבל כן גורם להתנפחות).זה מטריד אותי נורא מלבד העובדה שזה לא אסתטי בעיניי.אני מלאה אבל לא שמנה.אני מדגישה שזה לא בבטן תחתונה אלא עליונה. מה אפשר לעשות כדי להוריד את הנפיחות המכבידה הזאת? אחרי המחזור זה עובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפוח לי

הוספת תגובה

• נפוח לי - תגובה

ד''ר יאיר מנדני
    30/07/2013

שלום וברכה,
    כניראה שאת סובלת מבעיות בעיכול ופרוק של מוצרי חלב, ולכן את סובלת מהתופעות הללו.
    הייתי ממליץ לך לקחת לפני צריכת מוצרי חלב תוסף תזונה המכיל אנזים בשם "לקטזין" הוא שמפרק את הסוכר שבחלב (לקטוז).
    ובכך יסייע בפרוק טוב יותר של מוצרי החלב ובכך יימנע את התופעות של כאבי הבטן והנפיחות.
    לפני כל ארוחה חלבית לקחת בין 1-2 כדורים לבליעה עם כוס מים.

בנוסף הייתי ממליץ לך לשלב פורמולות צמחיות על בסיס צמחים שייתנו מענה וטיפול בהסדרת מערכת העיכול והמערכת ההורמונאלית.

תרגישי טוב, והמשך יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו פורמולת צמחים מומלצת למצבי?

ת.
    30/07/2013

ותודה רבה על תגובתך המהירה והמפורטת (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו פורמולת צמחים מומלצת למצבי? - תגובה

ד''ר יאיר מנדני
    01/08/2013

בשמחה רבה :) שמחתי לענות לך בהקדם האפשרי..

הייתי ממליץ לך על פורמולת צמחי מרפא המכילה את הצמחים:
    שומר, שמיר, קמומיל, ג'ינגר, קלנדולה, סרפד וכדומה.
    כל צמח בא במינון מדויק ומשתנה בהתאמה אישית בהתאם למטופל...
    לשאלות נוספות אני כאן לשרותך...
    בברכה והמשך יום נפלא
    יאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו