סרטן השד - תוספים מומלצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן השד - תוספים מומלצים
    אביבה
    27/03/2008

שלום רב, הנני בת 40 ולפני מס' חודשים גיליתי גוש סרטני בשד ימין, עברתי ניתוח וכרגע אני בטיפולי הקרנות ומיועדת לקבל טמוקסיפן למס' שנים. מטופלת בדמיון מודרך שעוזר לי להפחית את רמת החרדות ומקל על ההתמודדות היומיומית. המטפלת שלי שעובדת עם נטורפאת צמוד, הציעה לי את התוספים הבאים: כלורופיל לשתיה, TNT, פאפא ונוגד חמצון (לא זכור לי כרגע השם המדוייק), ברצוני לדעת האם אתם ממליצים גם על המוצרים הללו?

מודה לכם מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן השד - תוספים מומלצים

הוספת תגובה

• הקרנות וסרטן השד

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    27/03/2008

אביבה צהריים טובים
    האסכולה הנטורופתית גורסת כי הטיפול הוא באדם ולא בסרטן ולכן הטיפול הוא אינדבידואלי והוא יתמקד בחיזוק המע' החיסונית ושימוש בנוגדי חימצון. במצב בו האדם מקבל טיפולי כימוטרפיה או הקרנות הטיפול הנטורופתי הוא יותר טיפול תמיכתי בגוף אשר עובר טיפולים קשים ופחות טיפול בסרטן עצמו.
    1. אחד העקרונות לטיפול במחלת הסרטן הוא חיזוק מע' החיסונית- לצורך כך עומדים לרשותנו צמחי מרפא כדוגמת אכינצאה, שום, טוג'ה, ג'ינסנג ועוד. גם ויטמין C עשוי לעזור.
    2. נוגדי חימצון- חשוב במיוחד אצל מקבלי הקרנות כי אז יש סטרס חימצוני. אז שתייה של תה ירוק עשויה לעזור, מולטי ויטמין, ביופלבנואידים, צמחי מרפא נוגדי חימצון ועוד.
    3. אגע רק בעוד נושא אחד- יש לשים לב למע' העיכול. אחד מתופעות הלוואי של ההקרנות הם הבחילות ולכן ניתן להשתמש בצמחי מרפא מפחיתי הקאות כמו ג'ינג'ר, וצמחים נוספים אשר עוזרים בתהליכי העיכול כגון ארטישוק ועוד. גם פרוביוטיקה ואנזימי עיכול יכולים לעזור.
    סקרתי כאן מקצת מהדוגמאות כיצד אפשר לעזור, אך כמובן ממליצה לגשת לאבחון נטורופתי אישי ולא ליטול דברים על דעת עצמך. חשוב גם לערב את האונקולוג בטיפול הנטורופתי.
    מאחלת לך רק בריאות
    מיכל לזרוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו