שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ויולטה
    11/04/2008

שלום, שמי ויולטה ואני בת 18, יש לי שאלה מאוד חשובה שאני מקווה שתוכלו לענות עליה.
    אני סובלת מאקנה כבר בערך 4 שנים, שתיתי פעמיים קוראטן אבל למען האמת זה עשה לי בעיה בקיבה, מה גם שזה לא עזר לי במיוחד, ועדיין יש לי פצעים כמו פעם.
    השאלה שלי היא האם רפואה משלימה , נגיד נטורופתיה תוכל לפתור לי את הבעיה, שלא כמו הקורטאן שלא הניב תוצאות כלל ולכלל.
    ואם לא נטורופתיה אז מה כן יכול לעזור ,ולאתר למה בעצם יש לי אקנה?
    אני מקווה שתוכלו לתת לי תשובה כי אני אובדת עצות כבר.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    11/04/2008

ויולטה שלום רב
    לאקנה מס' סיבות, יכולה להיות חיידקית/זיהומית, הורמונלית, על רקע מתח וכו. לטיפול הנטורופתי אכן יש מה להציע החל משלב האבחון. דרך האבחון בקשתית העיין אני יכולה להבחין האם יש בעיה בניקוז הרעלנים למשל מהעור או למשל האם הסיבה יותר הורמונלית ואז לטפל בהתאם. כמובן שבאבחון האירדולוגי מתלווה גם תישאול מקיף. הטיפול הוא ע"ס האבחון הכולל תזונה מותאמת שהיא אנטי דלקתית ויותר בסיסית, צמחי מרפא טיפולי גוף נפש. טיפולים אלו בדרך כלל לא כוללים תופעות לוואי ואחד היתרונות שלהם שהם מנחים אותך לאורח חיים בריא
    לבריאות
    מיכל לזרוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו