סבוריאה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה..
    ...
    24/04/2008

היי יש לי סבוריאה בעיקר באזור הפנים בגבות ממש קשקשים האם ניתן באמצעות תזונה להעלים אותה.נאמר לי כי יש לי חוסר בויטמין b מה עלי לאכול ומה הכמות המומלצת?אני בת 26 ובריאה.תודה מכל הלב עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה..

הוספת תגובה

• סבוריאה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    03/05/2008

עדי שבוע טוב
    הסבוריאה היא מחלת עור המאופיינת בהפרעה בפעילות בלוטות החלב ..., היא קשורה בין היתר למצב נפשי כזה או אחר.
    סבוריאה יכולה גם להיות ביטוי של מזון אלרגני ואם יש כזה צריך לסלקו ואפילו ביטוי של חוסר בביוטין שהוא אחד מויטמיני B. אך יש לוודא כי אכן יש לך חסר בויטמיני B
    מה שאני כן יכולה לומר לך שניתן לטפל עם קרמים מיוחדים או פורמולות ארומטיות מיוחדות. יכול להיות שיש צורך להיעזר בויטמינים כדוגמת ביוטין (אחד מויטמיני B,) חומצות שומן חיוניות וגם מינרלים אך צריך להתאימם באופן אישי לך ולמצב עורך באמצעות אבחון וטיפול נטורופתי..בכל מקרה מומלץ לחפוף כל יום
    אם תרצי סיוע נוסף אשמח לעזור
    לבריאות
    מיכל לזרוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו