שמנים אתרים לטיפול בגירוי ופריחה בעור תינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנים אתרים לטיפול בגירוי ופריחה בעור תינוק
    נטלילי
    01/11/2016

שלום,
    בני בן 5 חודשים והעור שלו מאוד מאוד רגיש ועדין ולבן ויש לו לעתים קרובות מעין כתמים ונקודות אדומות של פריחה על כל הגוף והם גם קצת מחוספסים למגע. הרופא אמר שזה סוג עור כזה רגיש עם נטייה לתופעות האלה ויכול להתפתח לאסטמה של העור אולי. הפסקתי להשתמש בשמן בלנאום כי אני חושדת שהוא קשור לזה ואני מחפשת משהו לטפטף באמבט כדי גם למנוע וגם לטפל וגם לשמור על לחות. קראתי ששמנים אתרים מסוג לבנדר, גרניום ועץ התה מסייעים לעור מגורה והם מחטאים את העור. אשמח להכוונתך איזה מיקס שמנים לעשות לאמבט ? וכמה טיפות? והאם יש הגבלת זמן שהות באמבט עם השמנים האלה?
    אגב, חמותי המליצה לי על קליפת עץ אלון בתוך מי האמבט היא אמרה שזה מה שהיה מקובל פעם כדי לשמור על העור מגירויים אבל אני לא מוצאת את זה באף מקום. שמעת על זה?
    בקיצור מאוד אשמח להכוונתך מה לשים לו באמבט(גם כמה טיפות) ולאחר מכן מה למרוח על הגוף כדי למנוע או כשיש את הפריחה.
    המון תודה מקווה שתוכלו לעזור לנו :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בעור רגיש של תינוק

רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית
    10/11/2016

היי יעל,
    אני ממליצה להשתמש בשמן וסבון נוזלי של חברת veleda המופק מצמח הקלנדולה הידוע כמטיב עם עור התינוק
    או אופציה נוספת 2 כפות שמן זית או שקדים
    5 טיפות שמן אתרי קמומיל
    פלוס 2 טיפות שמן אתרי נרולי או לבנדר לערבב ולשים בגיגית של התינוק. ניתן לעסות את התינוק גם בשמן שקדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נטלי
    10/11/2016

יש הגבלת זמן שאפשר להיות האמבטיה עם השמנים או כרגיל ?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנים לתינוק

רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית
    10/11/2016

היי,
    מומלץ לטבול כ 5 דקות באמבט
    אני ממליצה לעשות לו אמבטיה פעמיים ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו