שאלה בנוגע למוצרי חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע למוצרי חלב
    לי
    07/10/2017

שלום רומי,

אני מודעת היטב לנזקי החלב. באופן אישי אני כבר לא שותה חלב ולא אוכלת מוצרי חלב כמעט בכלל.
    אולם לשאר בני הבית קצת יותר מסובך להיפרד מחלב ומוצריו.
    המוצרים היחידים שעדיין בשימוש הם יוגורט, גבינה צהובה וחלב ניגר.
    השאלה שלי היא האם יהיה עדיף וטוב יותר לקנות את המוצרים האלה אורגניים? האם חלב אורגני באמת פחות גרוע מהרגיל?
    ושאלה נוספת בעניין הגבינה הצהובה. קניתי הביתה תחליף גבינה צהובה של חברת ״משו משו״. העניין הוא שאני לא כל כך מרוצה מהמרכיבים שלה ותוהה אולי כבר עדיף לאכול גבינה צהובה רגילה. הגבינה הטבעונית מכילה: מים, עמילני תירדמי ותפוא מעובדים, שמן קנולה מזוכך ושמן קוקוס מזוכך, סיבים תזונתיים, סידן ציטראט, מלח, מייצבים (קסנטן גאם, קרגינן), חומרי טעם וריח, צבע מאכל (בטא קרוטן)

תודה מראש על התשובה וההתייחסות ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע למוצרי חלב

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע למוצרי חלב

רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית
    08/10/2017

היי,
    אני חושבת שעדיף חלב אורגני שמכיל פחות הורמונים ופחות אנטיביוטיקה, שבו פרות ניזונות מעשב טרי .
    את צודקת בקשר לתחליף הגבינה אולי תנסו גבינה צהובה אורגנית מחלב עזים. או תעברו למוצרי חלב אורגניים מחלב עזים.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ניתן להשיג גבינה צהובה אורגנית?

לי
    08/10/2017

לא מצאתי בחנויות הטבע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה ניתן להשיג גבינה צהובה אורגנית?

רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית
    08/10/2017

יש בניצת הדובדבן רשת חנויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו