שאלה בנוגע לשיח אברהם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לשיח אברהם
    מאיה
    13/10/2018

שלום
    אנחנו מנסים להיכנס להריון ויש לי שחלות פוליציסטיות. מדקרת שהייתי אצלה המליצה לי לקחת שיח אברהם בטיפות 30 טיפות ביום. התחלתי לקחת את הטיפות חמישה ימים לפני הביוץ. שאלתי היא האם יש להמשיך בטיפול גם לאחר הביוץ? ובמידה ויש להפסיק, האם להפסיק בהדרגה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לשיח אברהם

הוספת תגובה

• שיח אברהם

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    14/10/2018

הי מאיה,
    שיח אברהם רצוי לקחת לתקופה ממושכת. נהוג להפסיק בתקופת המחזור, ולא להשתמש במידה ואת נוטלת הורמונים סינתטיים או כשאת נכנסת להריון.
    המון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כורכומין משרש טרי

Peretz Gan
    17/10/2018

נכון שבאבקת כורכום ובשורש הכורכום הטרי ריכוז הכורכומין נמוך יותר מאשר בתוספי התזונה, אך ניתן לצרוך אותם בכמות של מספר גרמים ליום ללא חשש. הם חומרים טבעיים, ללא עיבוד בממסים אורגניים חזקים, ללא סכנה של זיוף או תוספים מלאכותיים. השורש הטרי טעים וניץן לאכול אותו כמו גזר. הוא מכיל את השמנים האתריים ופוליפנולים אחרים המצויים בשורש, אשר נעלמים בעת מיצוי הכורכומין המרוכז. נוכחות שמנים אתרים ונוגדי חימצון אחרים מייעלת את הספיגה. עובדה זו הוכחה במספר מחקרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כורכומין

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    17/10/2018

אני מסכימה עם כל מה שרשמת, ותזונה נכונה וטבעית ככל האפשר מבחינתי תמיד עדיפה על תוספים. רוב האנשים לא מצליחים להגיע למינונים כאלה של כורכום בתזונה ולכן, כשיש צורך להשתמש בכורכומין כחומר תרפויטי אני ממליצה על תוסף מתאים בהתאם לבעייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו