אומגה 3 וסידן מגנזיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3 וסידן מגנזיות
    דנה
    28/10/2019

בוקר טוב יש לי 2 שאלות. הראשונה בקשר לאומגה 3 . אני רוצה שבני בן ה12 יתחיל לקחת . לפי המוצר ממנו אני קונה מומלץ לצרוך 3 כמוסות וכל אחת מכילה 600 מג . במוצרים אחרים אני רואה המלצות לכמות קטנה יותר. האם יש סיכון במינון יתר? האם 1800 מג זה הרבה מידי? שאלה שניה היא בקשר לסידן . אני קוראת שמגנזיום מפריע לספיגתו ובתוסף שאני צורכת (ובעוד הרבה מוצרים אחרים) אני רואה שהם נמצאים יחד .למה שמים אותם יחד אם הם מפריעים אחד לשני להספג? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3 וסידן מגנזיות

הוספת תגובה

• אומגה 3 וסידן

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    30/10/2019

שלום,
    הכמות שרשמת של אומגה 3 היא סבירה. באתר של אומגה הגליל יש מחשבונים לפי בעיה וגיל. בכמויות גדולות מאוד( יותר ממה שרשמת) יכול להיות דילול יתר של הדם, ולכן יש לנהוג ביתר זהירות עם אנשים שנוטלים מדללי דם ביחד עם אומגה 3.
    לגבי סידן ומגנזיום - שניהם מתחרים על אותו מקום. דמייני לעצמך חניה אחת ושתי מכוניות צריכות להכנס. אם ניתן רק מגנזיום לא ישאר מקום לסידן, ולהפך. לכן, על מנת שיהיה איזון נותנים אותם ביחד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו