שילוב בין כמה תוספי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב בין כמה תוספי תזונה
    גילי
    05/06/2020

שלום,
    אני שותה כל יום ג׳ל אלוורה, לוקחת טריפלה, פרביוטיקה וברזל.
    רציתי לדעת האם מותר לי גם לקחת טבבויה, ציפורן החתול וכורכום? אני יודעת שלפעמים שילוב של תוספי תזונה מסויימים יכול להיות לא טוב.
    בנוסף, האם אני יכולה לקחת אותם ביחד או שעדיף להפריד אותם כמה שעות אחד השני?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב בין כמה תוספי תזונה

הוספת תגובה

• תוספים

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    05/06/2020

להפריד במיוחד מהפרוביוטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה!

גילי
    05/06/2020

איזה מהם כדאי להפריד מהפרוביוטיקה?
    אני לוקחת בבוקר את האלוורה, פרוביוטיקה וטריפלה, בצהריים טבבויה, כורכום וברזל, בערב שוב אלוורה ופרוביוטיקה ביחד עם ציפורן החתול..
    את מה מהם להפריד מהפרוביוטיקה? והאם חוץ מזה את חושבת שעליי לשנות עוד משהו בלקיחה שלהם?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

גילי
    07/06/2020

איזה מהם כדאי להפריד מהפרוביוטיקה?
    אני לוקחת בבוקר את האלוורה, פרוביוטיקה וטריפלה, בצהריים טבבויה, כורכום וברזל, בערב שוב אלוורה ופרוביוטיקה ביחד עם ציפורן החתול..
    את מה מהם להפריד מהפרוביוטיקה? והאם חוץ מזה את חושבת שעליי לשנות עוד משהו בלקיחה שלהם?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבבויה

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    08/06/2020

התייחסתי לטבבויה ווהציפורן שאת רוצה להוסיף . מכיוון שהם קוטלי חיידקים לא מתאים לקחת אותם עם פרוביוטיקה שמכילה חיידקים טובים. אני לא יודעת עבור מה את לוקחת את כל התוספים ומי המליץ לך. אני נוהגת להתאים תוספת בהתאם לבעייה וכהשלמת חוסרים. מכיוון שאני לא מכירה אותך אני לא יכולה להמליץ אם הם נכונים עבורך או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו