מה עושים עם דיכאון וחרדה בנטורופתיה ורפואה טבעית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים עם דיכאון וחרדה בנטורופתיה ורפואה טבעית?
    דניאלה
    03/07/2020

מחפשת טיפול ברפואה טבעית ונטורופתיה כדי להעזר איך לצאת מדיכאון וחרדה אני מעדיפה מטיפולים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דכאון וחרדה

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    03/07/2020

שלום,
    תזונה מאוזנת מאוד משפיעה, ובנוסף, צמחי מרפא כמו היפריקום, תוספי מזון כמו אומגה 3 , ופרחי באך בהתאמה אישית. ממליצה לך לפנות לנטורופת שיתאים לך את הטיפול המתאים לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעי נגד דיכאון

חגית
    04/07/2020

יש תוסף תזונה של דר' טל, חדש כנראה, חברה שלי לוקחת ואמרה שזה מצויין אבל אני לא יודעת איך קונים כי לא ראיתי אתר של זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    04/07/2020

אני לא מכירה, ולא ממליצה לך לקחת בלי שאיש מקצוע יוודא שזה מתאים לך. מה שמתאים לחברתך לא בהכרח מתאים לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו