תוסף אינדיגו והעלאת רמת האנרגיה באופן כללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף אינדיגו והעלאת רמת האנרגיה באופן כללי
    שי
    02/09/2020

שתי שאלות ואשמח אם תעני.
    בן 36 בריא מתאמן קבוע 3 פעמים בשבוע, אוכל מאוזן, דגנים מלאים, ירקות פירות, עוף ד י מבין בתזונה בגלל היותי ספורטאי, בדיקות דם יצאו תקינות.
    יש לי עייפות וסטרס לאחרונה,
    אני לוקח תוסף בשם אינדיגו לפני אימונים הוא טבעי לחלוטין האם הוא בטוח לשימוש?
    תוסף תזונה לאנרגיה בעבודה, ישנה תשישות בעבודה, הבנתי שגינקו בוליביה יכול להעלות את רמת האנרגיה האם את ממליצה על תוסף אחר אשמח לשמוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנרגיה

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    04/09/2020

שלום,
    אין לי נסיון עם האינדיגו מכיוון שאני באופן אישי לא עובדת עם מוצרים שמשווקים בשיווק רשתי. מהצצה במרכיבים שלו הוא מכיל צמחים מעוררים ולכן לא הייתי משתמשת בו באופן קבוע. ממריצים אמנם נותנים אנרגיה אך לא פותרים את הבעייה לעומק. יש לחזק את הגוף כך שתהיה לו אנרגיה.
    הייתי בכל זאת בודקת עם בעל מקצוע אם אפשר לדייק יותר את התזונה לחיזוק הגוף והעלאת אנרגיה. אם אתה לא רגיש למוצרי דבורים הייתי מוסיפה פולן שמצויין לספורטאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו