טיפול לדלקות שתן, ומשחה לכאבי שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לדלקות שתן, ומשחה לכאבי שרירים
    סופיה
    10/10/2020

שלום וחג שמח לסיגל,
    בבדיקה שעשיתי בדרכי השתן גילו שיש לי דלקת
    הציעו לי אנטיביוטיקה ואני מסרבת לקבל
    לכן מבקשת לדעת איזה טיפול לא קונבנציונלי אפשר לקבל, השוק מוצף בהצעות כמו חמוציות בכדורים ובשתייה ואני מבקשת ממך איזה לקחת ,והעיקר שיהיה גם יעיל
    בנוסף אבקש המלצתך למשחה לכאבי שרירים שמתחתי
    ניסיתי טראומיל ארניקה של לייף אבל זה לא עוזר מספיק

מודה לך מאוד מאוד
    סופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקות שתן

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    12/10/2020

שלום,
    אקדים ואומר שעם דלקות בשתן לא משחקים, ולא מחכים. במיוחד אם יש דם בשתן או כאבים בגב תחתון חובה לקחת אנטיביוטיקה ולא לנסות מוצרים טבעיים מחשש לפגיעה בכליות. ולאר הסבב של האנטיביוטיקה לטפל בצמחים למניעה במידה ומדובר בדלקות חוזרות. אכן יש המון סוגים טובים בשוק. אתן לדוגמא שלושה מצויינים- אם המצב לא קריטי אז אני אוהבת לשלב כמה מוצרים ביחד כדי לתקוף את הבעייה מכמה כיוונים - קרנמיקס מקס של אלטמן (מכיל חמוציות וצמחים)+מגה פרוביוטיק קראן של גרמזה (מכיל פרוביוטיקה , די מאנוז וחמוציות)+Dianthus של ברא שמכיל צמחים עוצמתיים לדלקות בשתן. המינונים תלויים במצב וכך גם ההחלטה מה לקחת. אם אחד מהם או לשלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו