ליחה מרובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה מרובה
    רוני
    14/07/2008

קרוב לחודש אני סובלת מליחה מרובה הנתקעת בגרון . הליחה שקופה לבנה וצמיגה. הליחה מידי פעם עולה למעלה , גורמת לצרידות וגם גורמת לקשיי נשימה. גם בבליעה ישנה תופעה משונה- אני חשה רעשים ( מעין קליק) של בליעת הרבה נוזלים בוושט בכל פעולת בליעה. מה עושים? לפני כחודש הכל התחיל בגירוי בגרון. נטלתי מוקסיפן במשך עשרה ימים אך ללא הועיל. רופא א.א.ג ביצע בדיקת אנדוסקופיה (מצלמה המוכנסת לאף ועוברת בגרון). הרופא לא מצא שום בעיה- מה עושים בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה מרובה

הוספת תגובה

• ליחה מרובה

17/07/2008

הדר שלום רב,
    הצטברות ליחה בד"כ נוצרת על רקע רגישות למזון מסויים או היחלשות של מערכת החיסון המשפיעה על מערכת הנשימה.
    דבר ראשון מומלץ להוריד מהתזונה היומיומית מזונות העלולים לגרום לכך, כגון: מוצרי חלב בקר, סוכרים, ממתקים, חיטה לבנה, בוטנים, חטיפים מלוחים, מטוגנים...
    דבר שני, אני ממליץ להשתמש באופן קבוע במי מלח. חצי כף מלח בכוס מים חמימים ולגרגר כל ערב וכל בוקר. תרסיס מי מלח, 2 ריסוסים בכל נחיר, גם בוקר וערב.
    זאת לעשות עד הטבה משמעותית.
    בואי נתחיל בזה. אשמח לדעת איך את מרגישה.
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו