מטורופתיה ונשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטורופתיה ונשירת שיער
    יסמין
    29/08/2008

שלום, כבר כמה שנים אני סובלת מנשירת שיער (אני בת 22) וחוששת שבסוף אישאר קירחת אם עם דלילות שיער חמורה... האם נטורופת יכול להציע טיפול? אני לוקחת טבליות ROOTS HR... לא הרגשתי באיזשהו שיפור. אם יש שיפור הוא אינו משמעותי כל כך. כאשר עשיתי בדיקות דם אצל רופא המשפחה, הבדיקות היו בסדר (ויטמינים, מינרלים וכו'). רופא עור טען כי הנשירה נגרמת בגלל גלולות נגד היריון (הוא לא טרח לחפש סיבות אחרות ונתפס רק על זה), אך רופאת הנשים טענה כי הגלולות שאני לוקחת דווקא אמורות לסייע למניעת נשירת שיער... הפסקתי לקחת גלולות למשך יותר משנה, ולא חל שיפור במצבי. אני כבר מאוד מבולבלת! כל רופא טוען משהו אחר ושום דבר לא משתפר. כמו כן, חברה סיפרה לי שהיא הלכה לנטורופת בגלל בעיית פצעונים על הפנים. היא סיפרה כי הוא נתן לה תערובת של עשבי מרפא (שהייתה מצחינה למדי) וחוללה פלאים - עורה הפכה להיות חלק ורך בלי אף פצעון. האם הדבר באמת אפשרי? מעולם לא היה לה עור בעייתי, והפצעונים החלו להופיע לאחר שהפסיקה לקחת גלולות נגד היריון. תודה, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטורופתיה ונשירת שיער

הוספת תגובה

• בעיות עור ונשירת שיער

31/08/2008

מיכל שלום רב,
    מנסיוני בהחלט ניתן לעזור בנושא נשירת שיער והבראת העור. הרעיון הוא לזהות את שורש הבעיה. זאת ניתן לעשות בפגישת אבחון מעמיקה. המוצר אותו נטלת עוזר להרבה אנשים. אך אם אין הדבר קשור למחסור באבות מזון, הרי שמוצר שכזה לא יסייע. נדרשת כאן בדיקה מעמיקה. אוכל לעזור לך בייעוץ במרפאתי.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר גוניק! היכן

יסמין
    02/09/2008

נמצאת מרפאתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקום המרפאה

04/10/2008

קרן היסוד 2, רעננה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ניתן בינתיים לעשות

יסמין
    08/09/2008

האם יש משהו שאני יכולה לעשות בינתיים, למשל משהו למרוח על הקרקפת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה- מה לעשות בינתיים;

15/09/2008

סליחה על התשובה המאוחרת!
    בינתיים ניתן לבשל עלי הדס למשך 30 דק' על אש קטנה ולאחר צינון המים, יש לשטוף את הראש עם מי הדס. לחזור על הפעולה כל ערב למשך שבוע. כמו כן, יעיל במיוחד (מריח פחות טוב) באותה הדרך, חליטת זרעי חילבה (גרגרנית).
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו