תזונה בסכרתעם שימוש באנסולין לנטוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בסכרתעם שימוש באנסולין לנטוס
    אבי
    03/10/2008

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאלתי אבל אנסה : אני חולת סכרת כבר שניפם מטופלת באינסולין מסוג לנטוס אם זה רלוונטי אני מזריקה פעם ביום ובדכ זה מספיק ואני מאוזנת מעניין אותי אם יש מאכלים או צמחים כלשהם(מעבר לדיאטה שלי כמובן) היכוליםם לעזור לי באיזון הסוכר ובכך לצמצם את מנת האינסולין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול משולב בסוכרת תלויית אינסולין

04/10/2008

רונה שלום רב,
    בהחלט ניתן לשלב טיפול טבעי עם הטיפול הקונבנציונאלי (וכך כמעט לגבי כל מצב כרוני).
    אחד הדברים הידועים הם שהגוף מפתח התנגדות או עמידות לחומר המוזרק עם השנים ואז נדרש לעלות את המינון המוזרק. הטיפול באמצעות צמחי מרפא או הומיאופתיה יכול לעזור עד מאוד בשימור המצב הקיים ואולי אפילו לסייע להוריד מינון האינסולין.
    איכות חיים מורכבת בין היתר מלהרגיש טוב! באמצעות אורח חיים בריא ומאוזן ניתן להמשיך להרגיש טוב למשך שנים, גם אם סוכרת TYPE 1. אני שמח לומר כי רבים ממטופליי אשר סבלו ממצב דומה לשלך מדווחים על שיפור עצום באיכות חייהם מאז תחילת הטיפול בתזונה טבעית, צמחי מרפא ותוספי תזונה אשר הותאמו באופן אישי לכל אחד מהם.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו