מיגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגרנות
    אוריין
    04/10/2008

שלום, אני סובלת ממגרנות לפחות שנתיים, אני חושבת שזה נובע מהגלולות נגד הריון, לקחתי יסמין עד לפני שבוע והחלפתי את הגלולות למדבקה זאת על ידי התייעצות עם רופאת הנשים. ביום הראשון של המחזור שמתי אותה לאחר כמה ימים ספורים הורדתי מפני שהרגשתי לא טוב באיזור ההדבקה וניסיתי מקום אחר וגם הרגשתי מאוד רע הורדתי לגמרי וכרגע אני לא מוגנת. המגרנות מגיעות לפעמים לפני מחזור או בזמן מחזור (זה השכיח) והם חזקות מאוד, כך שאינני מסוגלת לתפקד. תמיד זה הרגשה של חצי פנים משותקות וכל איזור הפנים נפוח והרגשה נוראית של םיל שיושב עליה. הכאב לא עובר ונמשך לאורך כל היום, ולפעמים ממשיך ליום למחרת, אפילו אם לקחתי כדור(נורופן או אופטלגין) דבר שאני לא אוהבת לעשות. גם השבוע שלא לקחתי שוב אמצעי מניעה היה מגרנה קשה. מה אפשר לעשות בנידון? האם חליטות יעזרו? אני כבר לא יודעת מה לעשות ובינתיים לא מצאתי פיתרון לאמצעי המניעה הטובים לי. אשמח מאוד לעזרה. יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגרנות

הוספת תגובה

• מגרנות

06/10/2008

אוריין שלום רב,
    מגרנות הן תופעה מוכרת ושכיחה. אני מוצא כי כיום סובלים ממצב זה יותר אנשים. לדעתי ישנו קשר לאורח חיינו המודרניים. סטרס, טלפונים ניידים, מעט שעות שינה, מזון מעובד ומעט מידי שתיית מים. אבקש ממך לפעול במספר דרכים בשלב הראשון. לאחר כחודש את אמורה לחוש הקלה. אם נראה כי אין הקלה אמליץ על טיפול אחר. אז כך:
    1. לכי לישון עד השעה עשר בערב (גם אם תפסידי תוכנית ריאליטי אחת)...
    2. לשתות רק מים! לעלות בהדרגה מליטר וחצי ביום לשלושה ליטר ביום
    3. דברי בטלפון הנייד כמה שפחות ו/או עם דיבורית
    4. המנעי מקפה ומוצרים המכילים קפאין (שוקולד/ שוקו/ תה שחור וממתקים)
    5. 5 דקות בוקר ו- 5 דק' ערב תרגילי נשימה עמוקה ואיטית
    * כדאי לנסות! לגבי הגלולות- תני לעצמך הפסקה של 3 חודשים מהגלולות ואח"כ תבקשי גלולות עדינות יותר.
    לבריאות
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו