התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    יאיר
    02/12/2008

שלום רב, אני בחור אחרי צבא וסובל מאקנה קלה בפנים מזה שנתיים. סיימתי מינוציקלין לפני כחצי שנה, אחרי שנטלתי אותם למשך 4 חודשים. הייתי בפגישה עם נטורופתית, והיא המליצה על מספר דברים , נותרו לי כמה שאלות שאיני יודע לענות עליהן, אשמח אם תעזרו לי: 1. נאמר לי לא לבשל עם שמן בכלל. אך האם אפשר להוסיף נניח שמן זית בסלט וכו'? 2. האם אבוקדו אפשרי לאכילה? 3. נאמר לי להחליף ציפה לכרית ומגבת פנים כל יום. וסדינים וציפיות רק מכותנה.האם גם צריך להחליף סדינים ושמיכה כל יום? והאם גם מגבת לראש ולגוף להחליף כל יום, יש קשר לפצעים בפנים? 4. האם מטרת הטיפול בכלל היא בד"כ לנקיון הקיבה אחרי האנטיביוטיקה, או למניעת האקנה? תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• אקנה

02/12/2008

דן שלום רב,
    המון שאלות :-)
    מומלץ להיוועץ עם הנטורופתית שנתנה את כל העצות הללו על מנת שטענה בהתאם לאבחון שעברת. יחד עם זאת, מנסיוני, שמן זית בסלט או בכלל במזון (אלא אם תמרח על הפנים) לא מגביר או מייצר אקנה.
    אבוקדו, כנ"ל- מדובר במזונות המכילים שמנים בלתי רווים חיוניים לגופנו. להבדיל משנים רווים ומעובדים המזיקים לגופנו (שמני טרנס).
    בדבר הסדינים והציפות, הגיוני כי מדובר בציפת הכרית, ייתכן ועורך שומני ולא רצוי לישון על אזור שומני בכדי למנוע גירוי לעור הפנים.
    מעבר לכך, כדאי להיוועץ במטפל/ת כי אחרי הכל, הם ערכו את הייעוץ ולפי האבחון שלהם הוחלט על הנחיות אלו
    לבריאות,
    ד"ר גוניק ND,OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו