מתיונין וטריפטופן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיונין וטריפטופן
    אריאל
    24/12/2008

בהמשל לשאלת מלפני יומיים....... אני לוקח כבר למעלה משנתיים 6 כמוסות של אומגה 3 איכותי ליום. כמו כן אני לוקח קבוע בי קומפלקס ובנוסף מגנסיום וסידן וכמובן מולטי ויטמין כי אני סובל מאיי בי די כ-20 שנה. לפני חודש התחלתי להשתמש ב- 5htp ולצערי עד היום לא הושגה הטבה באגרסביות והדיכאון (מז'ורי) . הפסקתי והיום התחלתי לנסות שימוש בטריפטופאן ומתיונין (בנפרד ). אני ניסיתי מספר רב של תוספים וצמחי מרפא ובנתיים אין שום שינוי. בעבר קבלתי טיפול תרופתי כמו ציפרלקס ,לוסטראל ,פרוזק -לצערי זה הפך אותי לזומבי והוריד את הלבידו ובנוסף לא הייתה הטבה משמעותית ולכן הפסקתי. אולי הגיע הזמן לטיפול פסיכותרפיסטי . אני לא מבין איך לאלפי אנשים בארה"ב ובעולם ה-5htp עוזר ולי בכלל זה לא הזיז, גם כשלקחתי מינון של 300 מ"ג ליום. מקווה שהישועה תבוא מכיוון הטריפטופאן או ו\גם מהמתיונין. מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיונין וטריפטופן

הוספת תגובה

• מתיונין וטריפטופן

28/12/2008

אריאל שלום רב,
    בהמשך לתשובתי ובהמשך לשאלתך המורחבת, נראה כי מדובר במקרה מורכב הדורש התייחסות מעמיקה מעבר לזו שאתן לך בפורום. אתה יכול לנסות את התוספים שהצעת, אך אני מאמין כי תהיה חייב להגיע לאבחון וייעוץ מעמיק ואישי. מאחר וניסית כל כך הרבה תרופות ותוספי תזונה ללא שינויים משמעותיים, הרי שיהיה קשה לתת לך ייעוץ מבלי לבדוק אותך.
    בריאות שלמה!
    ד"ר גוניק ND,OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו