מספר שאלות חשובות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות חשובות.
    שחר
    14/01/2009

ערב טוב. אחרי 4 שנים של ניסיונות נקלטתי להריון מהזרעה. אתמול גילית על ההריון כך שזה טרי מאוד.. אני רוצה לשמוח אך יש דבר שמטריד אותי. מזה כשנתיים אני סובלת מהתקפי חרדה ופחדים. אני נוטלת רסיטל 20 מ"ג. דיברתי עם המכון הטרטולוגי והבנתי שאין הוכחה שזה גורם נזק לעובר אך אני עדיין לא רגועה וגם סתם ככה באופן כללי אני רוצה להפסיק עם הכדורים האלה. שמעתי על כדורים של סולגאר "גאבא" שזה מיועד לחרדות.. האם זה יכול לעזור לי ולהחליף את הרסיטל? אני הייתי רוצה להתייעץ באיש מקצוע כגון פסיכאטר אבל הם אנטי רפואה משלימה ותוספים.פוסלים הכל. אשמח אם תוכל לעזור לי. דבר נוסף, מותר לקחת פרוביוטיקה בהריון?? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות חשובות.

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    15/01/2009

שחר שלום רב
    חרדות הוא נושא מורכב, GABA בלבד לא אמור לפתור את הבעיה. בכל מקרה לא מומלץ ליטול גאבא מעבר ל- 3 חודשים. אין בידי מידע האוסר על מתן גאבא בהריון, אך אני ממליצה לך לברר עם מחלקת ההדרכה של סולגר ליתר ביטחון לגבי לקיחה בהריון.
    לגבי פרוביטיקה - חיידקים ידידויים מסוג לקטובצילוס אצידופולוס או בשילוב עם לקטובצילוס בולגריקוס מותרים בהריון.
    לבריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו