אקנה כתוצאה מניקוי רעלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה כתוצאה מניקוי רעלים
    אירה
    04/02/2009

רציתי לדעת מה לעשות במקרה שנוצר אקנה ודלקת בבולוטות החלב כתוצאה משתיית התה שמנקה רעלים התה מכיל : אקליפטוס לימוני, זנגויל, אניס, תמר הינדי, שזיף ירוק, סירפד, פטל, חמוציות, אוכמניות, דרדר כחול, קמומיל, ג'ניסנג קוריאני, ורד הבר, לימונית, שומר, תה ירוק אינני סובלת מאקנה בכללי, אבל אחרי שתיית הצמחים הללו התחילה לי קטסטרופה בפנים והחזה פצעים של אקנה מאיזה צמח זה יכל לקרות? ומה הטיפול המומלץ לעשות כרגע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה כתוצאה מניקוי רעלים

הוספת תגובה

• החוש הראשון

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    07/02/2009

שבוע טוב
    לא בטוח כי התגובה שנגרמה היא כתוצאה מחליטת התה, אולי כן ואולי לא. לעיתים, לאחר התחלה של תוכנית ניקוי רעלים מהגוף יש תגובה כי אז יש יציאה של הרעלנים החוצה לרקמות ואז תופעות שהיו קודם מתגברות למשך מספר ימים עד שעובר. לא ברור לי האם את עוברת תהליך שכזה או שאת עושה שימוש בתה בלבד ללא תוכנית מקיפה. אפשרות אחרת יכולה להיות פיתוח רגישות / אלרגיה לאחד מהצמחים שבתה. לא ניתן לומר לאיזה מהם כי רגישות ניתן לפתח לכל חומר. אני באופן אישי לא מאמינה בשימוש בעשרות צמחים בו זמנית, זה לא מדוייק ובדרך כלל בנטורופתיה אנחנו עובדים עם מספר צמחים ולא עם עשרות כדי להגיע לתוצאות מיטביות
    שיהיה בהצלחה
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו