טעם מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעם מוזר
    לולה
    16/02/2009

מיום חמישי מרגישה טעם מר (מוזר) בפה עם כל אוכל, שאני מכניסה לפה. עם שתיה וגם ללא אוכל אין לי שום תופעות של טעם מר בפה וללא שום ריח. בתודה על עזרתכם ויום נעים לולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעם מוזר

הוספת תגובה

• טעם מר בפה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    16/02/2009

לולה שלום רב
    האם יש אנשים נוספים שקרובים לך אשר סובלים מאותה התופעה בזמן האחרון? האם את נוטלת טיפול תרופתי של סטרואידים או תרופות נוגדות דלקת שאינן סטרואידליות כגון אספירין ? אם לא, יש צורך בבירור, לעיתים הסיבה היא צרבת או רפלוקס (עליית מיץ קיבה לוושט), הימצאות חיידק הליקובקטר בקיבה, בעיות בכיס מרה. בנוסף כדאי שתעברי בדיקה של חלל הפה ע"מ לשלול בעיות דנטליות. הייתי רוצה לעשות גם הערכה של מצב הויטמינים והמינרלים בגופך (מגנזיום, אבץ B12 וכו').
    אגב, האם את בהריון?....
    לבריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעם חמוץ

לולה
    16/02/2009

מיכל, תודה רבה על תשובתך המפורטת. אגב, אני לא בהריון, אני בת 64, סבתא לנכדים. היום אני מרגישה שחמוץ לי בפה. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו