אני צמחונית מוחלטת, ונוטלת 2 טבליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צמחונית מוחלטת, ונוטלת 2 טבליות
    אפרת
    20/02/2009

של ויטמין B12 בשבוע, כל אחת בת 250 mcg . אני מתקרבת לגיל 63 . האם המינון מספיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השלמה תזונתית לצמחונות

25/02/2009

שלום רב,
    נטילת B12 באופן קבוע יכול לסייע עד מאוד. יחד עם זאת, נראה כי את צורכת מעט מידי. נטילת יומיומית תספק את המחסור. כאן המקום לציין כי כל 3 חודשים מומלץ שתעשי הפסקה לחודש על מנת לאפשר לגוף לייצר בעצמו, מהמזון.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר גוניק: מקובל לחשוב שמתזונה

אפרת
    27/02/2009

צמחונית אי אפשר להשיג ויטמין B12 . לא כן? מדוע אתה מייעץ לי להפסיק כל 3 חדשים כדי שהגוף ייצר את הויטמין מן המזון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמת B12

01/03/2009

כאשר נוטלים תוסף תזונה לתקופה ארוכה מידי, ללא הפסקות, עלול להיווצר מצב בו גופך לא יגיב ביעילות כפי שהגיב בהתחלה לויטמין. על כן מומלץ לעשות הפסקות מבוקרות. ההפסקה בנטילת התוסף תאפשר לגופך להפיק מהמעט הקיים מוימין זה בצומח את המרב. לאחר הפסקה של חודש, ניתן יהיה לחזור וליטול התוסף.
    ניתן למצוא B12 באצות שונות, מיתוכן הכלורלה מצטיינת באיכות וכמות החלבון וויטמיני ה-B.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו