שחור סביב העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחור סביב העיניים
    אמא לפעוט
    22/02/2009

שלום אני מקווה שפניתי לפורום הנכון ואם לא-אשמח אם תפנו אותי לכתובת מתאימה: אני בת 38 אחרי שלוש לידות, עם פעוט בן שנתיים בבית שפעם בשבוע בערך דורש התעוררות קצרה בלילה, ובאופן כללי ישנה בין שש לשבע שעות בלילה. בשנה האחרונה יש לי באופן קבוע כתמים שחורים סביב העיניים, מן הסתם קשור לעייפות, אך המצב סטטי ולא משתנה כבר גם כאשר אני ישנה טוב. האם יש תוספי מזון או דיאטה של מרכיבים מסויימים שיכולים להפחית את הצטברות הסימנים הכהים? האם יש קשר כלשהו לכך שאני מרכיבה עדשות שנים? אני לא נוהגת להתאפר ולא מחוברת לתכשירי מייק אפ למיניהם, אשמח למצוא פתרון אחר מעבר לקוסמטי, ומעבר כמובן להמלצה על שעות שינה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחור סביב העיניים

הוספת תגובה

• עיגולים שחורים סביב העיניים

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    24/02/2009

שלום רב
    צריך להבין מה הגורם לתופעות שתיארת. יכול להיות כי העיגולים הכהים סביב לעיניים נגרמים על ידי נפיחות או אפילו עצירת נוזלים בגוף.
    אכן הרכבת עדשות מגע יכולים להיות גורם, גם שפשוף עיניים יכול לגרום לכך. אחד הגורמים העיקריים יכול להיות אלרגיה. אלרגיה בהחלט יכולה לגרום לאדם לשפשף את עיניו והדבר בהמשך הופך להיפרפגמנטציה (שינוי בגוון העור לכהה יותר). בעזרת טיפול נטורופתי הרבה פעמים ניתן לזהות האם את אדם אלרגני לחומרים כלשהם.

לבריאות
    מיכל לזרוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו