וויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וויטמינים
    שרון
    03/03/2009

שלום, אני לוקחת משחה לאקנה בשם זינדקלין המכילה אבץ. היא לא ממש עוזרת. חשבתי אולי לקחת וויטמין A כי הבנתי שהוא טוב לעור הפנים ואם אני לא טועה הוא נמצא גם בראוקטן. ( שזה יהיה אולי השלב הבא בטיפול נגד האקנה כי אני לא ממש בעד התרופה הזו). אם ככה, האם מומלץ לקחת את הוויטמין ואם אפשר לקחת אותו יחד עם המשחה ? והאם באמת וייטמין יעזור לפצעים כי לי בכל אופן , זה ממש אבל ממש מפריע. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וויטמינים

הוספת תגובה

• ויטמינים לאקנה

03/03/2009

שלום רב,
    על מנת באמת לטפל באקנה, כמו גם במחלות כרוניות אחרות, יש ליטול התרופה מבפנים. אינני בטוח עד כמה מהאבץ מצליח להספג בעור או במחזור הדם.
    ממליץ ליטול תוסף תזונה- אבץ פיקולינט- כדור 1 פעמיים ביום לפני אוכל.
    בנוסף, ויטמין A בהחלט יעיל לטיפול בעור. ההבדל בינו לבין ראוקטן הוא בכמות הפעילה וההבדל בין סינטטי לבין טבעי.
    התוסף הטבעי ויט' A במינון של 15,000 יב"ל ליום יהיה אפקטיבי וישפר את העור עד מאוד. כמובן- רצוי לעשות שינויים גם בתזונה ולהיוועץ עם נטורופת מומחה שיסייע בכך.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב

שרון
    03/03/2009

ראשית, תודה רבה רבה על התשובה. ויש לי שאלה נוספת, האם אפשר לקחת גם את האבץ וגם את הוויטמין A ביחד? כלומר לאו דווקא כדור אחר כדור אלא לקחת שני וויטמנים במקביל? האם זה לא פוגע ביעילות? האם זה לא מתנגש? ושוב, תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו