תערובת גרעינים כתוספת לסלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תערובת גרעינים כתוספת לסלט
    יובל
    27/03/2009

שלום,
    אני מעוניין להוסיף לסלט תערובת של גרעינים/אגוזים, כגון:
    זרעי פשתן, גרעיני דלעת, שומשום, חיטה, שיבולת שועל, אגוזי מלך ועוד.

נא יעצו לי אילו גרעינים/אגוזים/סיבים מומלצים כתוספת (מהרשימה שכתבתי לעיל ואחרים), ובאילו כמויות יומיות?
    למשל, אם אני מכין תערובת של 100 גר', באיזה יחסים כדאי לי לשים כל מרכיב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תערובת גרעינים אגוזים לסלט

30/03/2009

יובל שלום רב,
    ההחלטה להוסיף אגוזים, גרעינים וסיבים הנה סה"כ נבונה.
    כאשר מדובר בכאלה שלא עברו המלחה ו/או קליה, סה"כ אין בעיה לשים לפי הטעם, כמובן שתלוי בכמות הסלט באותה המנה.
    זרעונים ניתן לשים 2 קמצוצים (בערך 10-15 זרעונים), אגוזים/ שקדים/ קשיו לא יותר מ-2 -3 מכל סוג ומומלץ לבחור סוג אחד או שניים ולא יותר. זרעי פשתן לפי הטעם.
    מקווה כי עזרתי לך.
    לבריאות
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך. אבקשך לחדד

יובל
    30/03/2009

לגבי הזרעונים שהמלצת, כמה גרם (בקירוב גס) יש להוסיף מכל מרכיב לתערובת של 100 גרם, אם אני מכין תערובת למספר ימים:
    גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, שומשום, חיטה, שיבולת שועל, זרעי פשתן כפי שציינת (מה אתה ממליץ בנוסף, או גורע?)

תודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

31/03/2009

גרעיני חמנייה: 20 גר'. גרעיני דלעת: 20. שומשום: 20. חיטה: 15. שיבולת שועל: 10 זרעי פשתן: 15

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו