התעמלות לקמטים מסביב לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעמלות לקמטים מסביב לעיניים
    יעלי
    18/04/2009

אני מבצעת את ההתעמלות פנים ורציתי לשאול כמה שאלות
    כדי למנוע קמטים נוספים באיזור התחתון של העיניים והצדדים אני מותחת את העין כמו עיני הסינים ומכווצת כמו כיווץ להתמקדות אך איני מרגישה את השרירים רועדים או שינוי כלשהו האם המתיחה צריחה להיעשות בצורה יותר רפויה או לכיוון מטה יותר ולא לצד ?
    למתיחה לקמטים מעל השפה אני עושה צורת שריקה ואח"כ מרפה האם אני צריכה למתוח באיזשהו אופן עם הידיים ?
    לקמטים שמתחת לאף בצידי הפה איך אני אמורה למתוח עם הידיים (ובו זמנית מנסה להרים את האף)האם למתוח לצדדים ואז השפתיים נימתחות או כלפי מטה או אחרת?
    לכל הפנים אני עושה צורת לעיסה האם זה בסדר ?
    אוד ה להתיחסותכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התעמלות לקמטים מסביב לעיניים

19/04/2009

מיכלי שלום רב,
    אינני מוסמך בתחום התעמלות הפנים, אך כל פעילות גופנית המזרימה את הדם ומשפרת תנועת חמצן בגוף ובפנים היא דבר מבורך. עליך להיוועץ עם מומחה בתחום זה.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעמלות פנים

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    20/04/2009

שלום רב
    התעמלות פנים עוזרת מאד למיצוק עור הפנים וגם להפחתת קמטים. כאשר אנחנו מדברים על תרגילים לחיזוק שרירי העיניים (למשל כמו השרירי הסביבני של העניים=אורביקולריס אוקולי), הרי שהתוצאות יהיו:
    1. חיזוק העפעפיים העליונות והתחתונות (כי עם הגיל שרירי העפעפיים מאבדים מהטונוס שלהם וצונחים ואז גם העין נראית יותר קטנה.
    2. הגדלה של ארובות העיניים
    3. הפחתה של נפיחות או חללים/שקעים מתחת לעיניים
    4. חיזוק השריר האורביקולריס אוקולי (אותו השריר הפותח וסוגר את העיניים).
    לבריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו