יציאות רכות מידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות רכות מידי
    עופר
    09/07/2009

שלום רב,
    יש לי תופעה שאני חי איתה כבר 3 שנים בערך.
    לפני כן יש לציין כמה פרטים עליי: בן 33, חי אורח חיים בריא ומאוזן, לאחרונה התחלתי לאכול לפי סוג הדם שלי (סוג A).

התופעה המוזרה היא שהיציאות שלי רכות מידי (לא שלשול), הן סדירות כל יום בבוקר, אך הן יוצאות כמעין בוץ רטוב.

לפני כחודש עברתי ניקוי מעי "הידרוקולוניקס", ולשם כך עשיתי ניקוי כבד במשך 10 ימים קודם בעזרת תזונה מסויימת כולל שתית אבקת פסיליום... באמת באותו שבוע שמתי לב שהיציאות התחזקו והפכו להיות יפות ותקינות - כמו בספרים.

לאחר הניקוי החלטתי לחזור לאורח החיים שלי מן הסתם אך עם שינוי מהותי :אכילה לפי סוג הדם שלי (סוג A), וכך אני נמנע מאכילת בשר אדום, וגבינות. כמו כן אני מרבה לאכול מזון חי ולשתות מיץ גזר וסלרי כל יום.
    אך למרות הכל, היציאות חזרו אט אט שוב להיות בוציות ללא צורת מעי.
    אני מייחל להגיע שוב ליציאות תקינות כמו שמופיעות כ יחידות ארוכות בצורת המעי.

לפי היכרותי את התפיסה הסינית וההוליסטית אני משער שחסר לי יסוד אש במזון (למרות שאני מנוע לאכול חריף וגם לא כ"כ אוהב), ויש לי עודף יסוד מים, שכן היציאה שלי היא בוצית ממש.

בכל אופן,
    אשמח לקבל תשובה,
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאות רכות מידי

הוספת תגובה

• יציאות רכות מידי

13/07/2009

משה שלום רב,
    נראה כי אתה מאוד מתעניין בתחום הבריאות. יציאות רכות יכולות להגרם מהמון סיבות. חשוב לציין כי תזונה לפי סוג הדם הנה חלק מן המשוואה של תזונה אישית ונכונה. לא כל בעלי סוג דם A יכולים לאכול אותו הדבר וכך לגבי כל סוגי הדם. ישנם מרכיבים "נסתרים" אותם ניתן לגלות באבחון מקיף ולא בפורום באינטרנט.
    למרות שהיום יש הרבה מידע חופשי בתחום הבריאות, חייב להיות המרכיב האישי אותו ניתן לגלות רק באבחון מקצועי.
    מרכיב הסיבים באמת חשוב, ניתן לקחת סיבים תזונתיים בתוספת FOS לתקופה ממושכת על מנת לשפר את מבנה היציאה. יחד עם זאת מומלץ לקבל הכוונה.
    אני ממליץ לעבור למיץ של ירקות ירוקים ללא גזר או ירקות כתומים/ אדומים, לתקופה של לפחות חודשיים.
    זה אמור לסייע לך.
    בריאות שלמה!
    ד"ר רואי גוניק ND' OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו