מלחמה במפלצת ושמה קנדידה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלחמה במפלצת ושמה קנדידה..
    אור ש.
    20/07/2009

אני מחפשת מוצרים טבעיים שאולי תוכלו להמליץ עליהם להמשך טיפול בקנדידה במערכת העיכול ובאיברי המין. היא פשוט לא רוצה לעזוב...
    מעל לשלושה חודשים שאני שומרת על דיאטת קנדידה השוללת סוכרים ושמרים ועוד ועוד.
    משתמשת בתמצית זרעי אשכוליות בבוקר על בטן ריקה, ולוקחת מינון גבוה של פרוביוטיקה.

לשאלותיי:1 . האם קנדידה על הלשון / בנרתיק, מועברת במגע מיני / במגע אוראלי? האם נשיקה תמימה גם אסורה לי?? ):
    2. שמעתי על מוצר בשם INTRA שהמעידות עליו טוענות שמאוד עזר להן להיפטר מהקנדידה. אשמח שלמוע אם שמעתם עליו משהו...
    אשמח לשמוע על מוצרים אחרים שיחישו את הריפוי.

תודה רבה..... אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קנדידה

22/07/2009

אור שלום רב,
    אכן מדובר בפטריה עיקשת ולא נעימה, אך בהחלט יש לה טיפול. תזונה בלבד, כמעט ולא מצליחה לפתור אותה ובד"כ מומלץ על שילוב עם תרופות הומיאופתיות ו/או צמחי מרפא. מנסיוני, אין מטופלת אחת שהייתה דומה לשניה באופן הטיפול, אך כן היו מרכיבים בסיסיים דומים. תמצית זרעי אשכוליות באמת יעיל, אך יש ליטול אותו 3 פעמים ביום (8 טיפות בחצי כוס מים). בנוסף יש ליטול כמוסות פרוביוטיקה באיכות גבוהה (ג'ארו דופילוס או קו-ביוטיק נחשבים לטובים)- כמות של לפחות 2 כמוסות פעמיים ביום.
    דבר נוסף שמצאתי כיעיל הוא הדיקור הסיני. הסיבה היא שפעמים רבות ישנה חסימה אנרגטית באזור הנרתיק וכל התזונה והטיפול עולים בתוהו. ברגע שזרימת האנרגיה נפתחת, הפטריה תעלם כלא הייתה.
    בריאות שלמה!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה קטנה ...

אור ש.
    23/07/2009

האם אתה מכיר מקום אמין לבדיקה אם יש קנדידה?
    (סיפרו לי על מקום בצפון שעורך בדיקות צואה)
    בדיקות הדם והשתן שעורכים המרפאות הפרטיות.. לא אמינות מספיק בעיני.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת קנדידה

29/07/2009

שלום רב,
    במרפאתי אנו עורכים בדיקה באמצעות מיקרוסקופ DARK-FIELD באמצעות אנליזת דם חי. הבדיקה מאוד אמינה ומאפשרת לגלות רבות אודות המצב הבריאותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן עץ התה רק הוא עזר לבתי שסבלה מא

אפרת
    22/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו