נשירת שיער גנטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער גנטית
    ליאת
    20/07/2009

שלום אני בת 25, יש לי דלילות במפרצים שני צדדים , וחלק קדמי של השיער, הרופא אמר שזה גנטי. ניסתי מינוקסי 2/5, ברזל, אבץ, רוטס, הרבה דברים שמוכרים נגד נשירה, כלום לא עזר רק מחמיר.
    קראתי על רפואה טבעית, יש כדורים שנקראים "ארמיטה" יש בהם רוזמרין, דקל הננסי וכו'....
    השאלה אם לנסות תכדורים האלו, או דקל ננסי לבד כאילו חליטה , מה משפיע כדור או חליטה או צמחים אחרים? (יש לי שערות דקות באיזור הדלילות).
    ואם דקל הננסי או צמחים אחרים לא מזיקים לגוף עצמו למשל לרחם, לבחורה רווקה?
    תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער גנטית

הוספת תגובה

• נשירת שיער

22/07/2009

ליאת שלום רב,
    מדובר במקרה מורכב הדורש התייחסות מעבר לתשובתי בפורום. מומלץ להבדק בצורה מקיפה על ידי נטורופת.
    במקביל אתייחס לדבריך; נראה כי ניסית מספר מוצרים. האם לקחת אותם על פי הוראות המוצר או בהמלצת מטפל? הוראות יצרן תמיד מתייחסות לעובדה שאדם נוטל תוסף שלא בהשגחת מטפל ובד"כ ממליצים על כמוסה ביום. ברוב הפעמים מינון זה אינו מיועד למצב טיפולי.
    מומלץ לקבל הדרכה מקצועית בעניין, כיוון שהמוצרים שהשתמשת בהם נחשבים לנכונים וטובים, אך ייתכן והמוצר עצמו ו/או המינונים לא התאימו לך.
    בנוסף,
    מצב כמו שלך, יש להתייחס גם למצב הרגשי נפשי שבו את נמצאת ולבדוק האם יש קשר לארוע כלשהו שלאחריו החלה הנשירה.
    נושא הגנטיקה, ייתכן ובאמת מעורב כאן, אך עליך לבדוק בקרב משפחתך הקרובה והרחוקה האם עניין זה קיים.
    בריאות שלמה!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו