מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנדידהטלי01/08/2009
אני כבר שנתיים סובלת מהפרשה לבנה מהנרתיק היא אובחנה מספר פעמים כקנדידה קיבלתי טיפול עי נרות שטיפות ופלוקנול -הפלוקונול גרם לי לתגובה אלרגית כתמים סגולים בכל הגוף ושלפוחיות בנרתיק מה שגרם לי לחתכים באזור בתגובה אושפזתי במיון וקיבלתי סטרואידים דרך הוריד וגם במשחה
תופעת הקנדידה לא נעלמה אחרי כל הסבל הזה ואני די אובדת עצות אשמח אם אוכל להתחיל טיפול מידיי בתופעה הזו ע"י רפואה משלימה ,ואם אוכל לקבל איזשהי המלצה לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה וטיפול נטורופתי וטבעי
ד''ר מיכל לזרוביץ N.D02/08/2009טלי שלום רב,
לפני זמן מה התפרסמה כתבה שלי בנושא קנדידה באתר beok.
1. בכל מקרה הטיפול הטבעי כולל תזונה אנטי פטרייתית וללא שמרים. לכן, בשלב ראשון מומלץ להוציא מהתפריט סוכרים פשוטים, לחם שמרים, שמרים, בירה, אלכוהול ומזונות המכילים שאריות עובש (כל אלו מזינים את הקנדידה). (טיפ: מס' שיני שום ביום עשויים מאד לעזור, כי לשום יש תכונות אנטי פטרייתיות).
2. שימוש בצמחי מרפא ותוספי תזונה. בטיפול הטבעי נגד קנדידה יש שימוש בצמחי מרפא ותוספי תזונה התומכים במערכת העיכול ויעילים בטיפול בבעיות הקשורות במערכת העיכול. נטורופת המתמחה בצמחי מרפא יוכל להרכיב פורמולת צמחי מרפא ייעודית למטופל הכוללת פעולה אנטי פטרייתית ופגיעה ישירה בקנדידה. לצורך כך נעשה שימוש בצמחים אנטי פטרייתיים, צמחים מחטאים וכן צמחים המגבירים את תפקודה של מערכת העיכול.
בנוסף לכך, על סמך האבחון האישי תכלול הפורמולה גם טיפול ספציפי בסימפטומים הנלווים לזיהום הפטרייתי, כגון צמחים לטיפול בתופעת כאבי הבטן והגזים שכה נפוצה. (טיפ: שתייה של מרתח מהצמח "גדילן מצוי". במקרים של טיפולים אנטי פטרייתיים מצטברים חומרים מזיקים בכבד. החומר הנקרא סילימרין, המצוי בצמח הגדילן המצוי, מגן על הכבד ומסייע בהחלמתו).
3. תזונה נכונה. חיזוק מערכת החיסון באמצעות תזונה ויטאלית, תוספי תזונה וצמחי מרפא שונים.
4. ניקוי מעיים. ביצוע תוכנית מיוחדת לניקוי המעיים המתאימה לבעיית קנדידה.
ההמלצות הנ"ל מסכמות דרכי טיפול טבעי כלליות. מומלץ לבצע אבחון אירדולוגי (לפי קשתית העין) ובהתאם לממצאים להמשיך עם ייעוץ נטורופתי אשר אינו מסתפק רק בטיפול בסימפטומים, אלא מתמקד בשורש הבעיה. הדבר יבטיח מניעת חזרה של קנדידה לפעולה. ההתמדה בטיפול מובילה לשיפור ניכר באיכות החיים.
במידה ותרצי טיפול אישי אשמח לסייע לך.
לבריאות
ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)