נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    שואלת
    03/08/2009

שלום, אני בת 25 רווקה, יש לי נשירת שיער חמורה, עשיתי את כל הבדיקות דם/הורמונים ... הכל תקין (הרופא אמר שזו בעייה גנטית).
    3 שנים משתמשת במינוקסי, ניסתי גם רוטס, ברזל, אבץ וכל מיני כדורים וויטמינים, כלום לא עזר.
    יש הדללות שיער הניראת לעין במפרצים וחלק עליון קדמי של הראש ממש רציניי.
    האם טיפול חליטת צמחים יוכל להצמיח שיער באיזורים הדלילים וכמובן לעצור את הנשירה הקיימת?
    1)) קראתי על, דקל ננסי איך חולטים אותו כמה כמות והאם חולטים אותו לבד או אפשר עם סרפד ורוזמרין מה תוצאה יותר ניראת?
    2)) ואם דקל הננסי לא מזיק לבחורה רווקה מבחינות אחרות?
    אודה על עזרתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער

04/08/2009

שלום רב,
    על פי דבריך, מומלץ להבדק באופן מקיף על ידי נטורופת. בדיקות דם לא תמיד מעידות על כלל הבעיה ופעמים רבות, תוצאה אשר נמצאת בסוגריים לאו דווקא מעידה על תקינותה. אני ממליץ בדיקה חדשה, בה גם יבדקו בלוטת המגן, לרבות מדדי- T3 ו- T4 וכן מצב תפקודי כליות וכבד.
    דקל ננסי אינו מומלץ ללא בדיקת התאמה, בשל השפעתו על רמות טוסטסטרון. ניתן להשתמש בתרחיצים המכילים רוזמרין.
    בריאות שלמה!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו