דלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים
    הילה
    10/08/2009

אני בת 35 ויש לי דלקת פרקים. כרגע אני לוקחת תרופות ורוצה להפסיק איתן ולעבור לתרופות הומאופתיות. רציתי לדעת האם כדאי לקחת בכלל תרופות ולהסתפק בלאכול נכון? איזה מזון אסור לי לאכול כדי להפחית את הדלקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• דלקת פרקים

יובל
    10/08/2009

שלום הילה
    מנסיון של עשרות משתמשים אני ממליץ לך לקחת כמוסות עלי מורינגה ערבה.

רפואה שלמה
    יאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח גם לתשובתו של הד"ר

הילה
    11/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת מפרקים

13/08/2009

הילה שלום רב,
    הטיפול ההומיאופתי יכול להיות יעיל ביותר לבעיה מסוג זה. לצורך כך יש לערוך שינויים באורח החיים, לרבות התאמת תזונה, תוספי תזונה ו/או תרופות הומיאופתיות. מומלץ להגיע לאבחון וכך ניתן יהיה לקבוע מהו הטיפול המתאים ביותר.
    אני יודע שאת מחפשת תרופה ספציפית, אבל אין דבר כזה- אלא ינה התאמה אישית לאדם ולא למחלה.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND'OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו